Detachering Heerlen

Het detacheren van personeel komt steeds vaker voor. Detachering in Heerlen is bijvoorbeeld de ideale oplossing als er door ziekte of zwangerschap een waardevolle medewerker tijdelijk uit de running is. Maar het kan ook zijn dat jouw organisatie binnenkort een drukke periode tegemoet gaat. Wat de reden precies mag zijn, als jij tijdelijk een professional nodig hebt voor jouw online marketing, dan kunnen wij jou hierbij helpen. Wings Recruitment is namelijk hét recruitmentbureau in Heerlen voor detachering.

Over Wings Recruitment
laura schrijft op whiteboard

Wat is detachering?

Bij detachering Heerlen huur je als werkgever een medewerker in via ons. En let op, detachering is zeker niet hetzelfde als uitzenden en payrollen. Er zijn namelijk een aantal belangrijke verschillen tussen detacheren, uitzenden en payrollen. Ten eerste is een detacheringscontract vaak voor een langere periode. Uitzenden gaat meestal om een paar maanden, waarbij detachering in Heerlen al vrij snel een jaar kan duren. Ten tweede kan in een detacheringscontract een opzegtermijn staan. Payrollers hebben daarentegen dezelfde ontslagbescherming als jouw vaste werknemers. En tot slot kun je als werkgever bij detachering Heerlen beslissen welke kandidaat bij jou komt werken. Wij stellen een aantal kandidaten aan jou voor en jij bepaalt wie het beste bij jouw organisatie past. Bij uitzenden kiest het uitzendbureau de werknemer voor jou. En een fijn voordeel voor jou als werkgever is dat je niet het werkgeversrisico hebt, zoals doorbetaling van loon bij ziekte of het betalen van ontslagvergoeding. Dit regelen wij allemaal. Kort samengevat heeft detachering in Heerlen heel veel voordelen voor jou als werkgever.

Meer over detachering

Het belang van detachering in Heerlen

Online marketing verandert van dag tot dag. Hierdoor is het lastig om als non-professional alle veranderingen bij te houden. Tegenwoordig heb je echt een online marketing professional nodig die het voor jou regelt. Waarbij je tien jaar geleden zonder website of met een rommelige website er nog goed vanaf kwam, moet nu alles tiptop in orde zijn. De website moet gebruiksvriendelijk zijn, relevante en waardevolle informatie bevatten én je moet ervoor zorgen dat de website van jouw organisatie vindbaar is tussen alle andere miljarden websites. Hiervoor heb je veel kennis en ervaring nodig. Door in Heerlen te kiezen voor detachering van een online professional ben je gegarandeerd van een goede aanpak en geen verspilling van tijd en geld.

laura en laurens

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl

Onze aanpak voor detachering in Heerlen

Denk jij dat detachering Heerlen een goede oplossing is voor jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact op met ons door het contactformulier in te vullen óf ons een belletje te geven. Bij Wings Recruitment kun je namelijk gratis een vrijblijvend adviesgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek luisteren wij eerst uitgebreid naar al jouw wensen en behoeften. Vervolgens stellen we nog een aantal vragen die ons helpen bij het schetsen van een beeld van de perfecte kandidaat. Zodra jij zeker bent van je zaak, kunnen wij direct voor jou starten. De eerste stap is checken welke topper bij ons op kantoor jouw organisatie kan helpen. Lukt het toch niet om intern iemand te vinden, dan is de volgende stap: onze uitgebreide databank inschakelen. Hierbij lopen we onze talentenpool na, op zoek naar een geschikte online marketing professional die past bij het profiel. Door onze effectieve en vliegensvlugge aanpak kunnen wij vrijwel altijd een goede match voor detachering in Heerlen vinden.

Contact opnemen

Professional in Heerlen? Kies voor detachering!

Ben jij een professional en zoek je nog een uitdaging en wil je wel graag kennis en ervaring opdoen binnen meerdere organisaties de aankomende jaren? Misschien is voor jou als professional in Heerlen detachering wel dan de ideale oplossing. Op deze manier kun je namelijk nieuwe vaardigheden en ervaringen op doen, houd je afwisseling in werkomgeving, breid je jouw netwerk uit én vergaar je meer innovatieve ideeën. Ben jij al enthousiast? Bekijk dan onze huidige vacatures en check of daar iets voor jou tussen zit. Als dat niet het geval is, meld je dan bij ons aan als online marketing talent. Wij nemen je dan op in ons systeem en zodra er een nieuwe vacature bij ons gemeld wordt, controleren wij eerst ons bestand om te kijken of daar de beste match misschien al tussen zit. En wie weet word jij binnen de kortste keren ingezet voor detachering in Heerlen.

Meld je aan

Hét recruitmentbureau in Heerlen voor detachering

Lopen de zaken bij jouw organisatie ongekend goed of wil je juist groei realiseren? Dan heb je hiervoor de juiste professional voor nodig. Wings Recruitment is hét recruitmentbureau vlakbij Heerlen voor detachering. Wij lenen onze professional uit voor het gewenste aantal uren en tijd waarvoor jij iemand nodig hebt. Het enige dat jij hoeft te doen, is ons een duidelijk profiel geven van jouw organisatie, wie je nodig hebt en het kiezen van de beste match. De rest kun je aan ons overlaten. Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op voor detachering in Heerlen. Maak je ambities waar door mee te vliegen op onze vleugels.

Neem contact op