Vacature plaatsen

Ben je op zoek naar personeel, maar wordt er maar niet gereageerd op jouw openstaande vacature? Plaats dan jouw vacature op ons vacatureplatform. Bij ons is een vacature plaatsen geheel gratis. En het fijnste van alles: je kunt dit gemakkelijk en snel zelf regelen. Zodra jij de vacature hebt ingediend, is deze direct zichtbaar. Vergroot jouw kansen op het vliegensvlug vinden van de perfecte kandidaat.
MAAK GEBRUIK VAN ONS BEREIK

Vacature plaatsen

Is jouw organisatie flink aan het groeien of ben je op zoek naar talent dat juist een bijdrage kan leveren aan het realiseren van groei? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je hiervoor de allerbeste match voor jouw organisatie vindt. Maar tegenwoordig is alleen een vacature plaatsen op de website van jouw organisatie niet genoeg. Het online verspreiden van de vacature is een belangrijk onderdeel van het werving- en selectieproces. En dat is waar wij jou mee kunnen helpen.

Bij ons kun je namelijk jouw vacature volledig gratis plaatsen. Gratis een vacature op ons veel bekeken vacatureplatform plaatsen levert voor jou een groter bereik op onder de juiste doelgroep. Het vacatureplatform van Wings Recruitment staat bekend als hét platform voor online marketing vacatures. Regelmatig bezoeken ambitieuze talenten die op zoek zijn naar een uitdaging onze vacaturepagina. En heb je meerdere vacatures openstaan? Ook dan is het mogelijk om al deze vacatures te plaatsen op ons platform. Zelfs twee of meer vacatures plaatsen is geheel gratis.

Gratis een vacature plaatsen
ivan, amien en jon bekijken resultaten
SEO-specialist Limburg
GEMAKKELIJK EN SNEL

Gemakkelijk en snel zelf te regelen

Via ons dashboard kun je gemakkelijk en snel binnen enkele minuten zelf een gratis vacature plaatsen op ons platform. Als eerste start je met het aanmaken van een account. Hiervoor hoef je alleen maar een e-mailadres of gebruikersnaam voor in te voeren, meer niet. Vervolgens vul je alle informatie in, zoals de functie, op welke locatie de professional aan de slag zal gaan, om welk dienstverband het gaat en natuurlijk de naam van jouw organisatie. Hoe meer informatie je geeft in de vacature, des te beter toekomstig talent kennis kan maken met jouw organisatie. Dit vergroot de kans dat ze reageren op jouw vacature. Daarom geven we je de mogelijkheid om bij een vacature plaatsen ook een video te uploaden, een link naar je website toe te voegen en eventueel een link naar het Twitter-profiel van jouw organisatie toe te voegen.

LEERZAME UITDAGING VOOR PROFESSIONALS IN DE DOP

Gratis een stage vacature plaatsen

Is de werkvloer van jouw organisatie een leerzame plek en hebben jullie ruimte voor het opleiden van talenten tot echte professionals? Dan kun je bij ons ook een gratis stage vacature plaatsen. Dit kun je net als een gewone vacature plaatsen gemakkelijk en snel via ons dashboard regelen. Hierbij hoef je alleen bij ‘dienstverband’ aan te geven dat het gaat om een stage. Een stage vacature plaatsen op ons platform zet jouw organisatie in the picture. Ook een stage vacature plaatsen is gratis. Wij willen namelijk graag toekomstige professionals helpen bij hun ontwikkeling en bijdrage aan de online marketingwereld. Wil je graag meerdere stage vacatures plaatsen? Dat is geen probleem. Je kunt geheel gratis meerdere stage vacatures plaatsen.

Gratis een stage vacature plaatsen

Alle vacatures

Aangezien Wings Recruitment hét platform is voor marketing vacatures, plaatsen werkgevers regelmatig gratis vacatures op ons vacatureplatform. Als je wil opvallen tussen de andere vacatures, is het een slimme zet om eens een blik te werpen op de gratis vacatures die werkgevers plaatsen. Bekijk het aanbod en bedenk jouw strategie. Hoe kun jij je onderscheiden van de rest?

Bekijk onze vacatures
recruitmentbureau nabij maastricht
MEER HULP NODIG?

Vraag een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan

Is alleen vacatures plaatsen op ons platform niet genoeg en heb je toch meer hulp nodig bij het werven en selecteren van toptalent voor jouw organisatie? Als gespecialiseerd recruitmentbureau in Limburg kun je ons ook inschakelen voor detachering, werving en selectie, recruitment marketing, employer branding én online marketing. Zo kunnen wij voor jou het werving- en selectieproces uit handen nemen, enkele uren per week een professional bij jou plaatsen of een werken-bij-website bouwen.

Ben jij er klaar voor om vliegensvlug de perfecte online marketing professional te vinden? Neem dan contact met ons op. Tijdens dit gratis vrijblijvende gesprek kun jij jouw wensen en behoeften aangeven. Wij gaan vervolgens op zoek naar de beste oplossing voor jouw organisatie.

Neem contact op