Detachering

Is jouw organisatie op zoek naar een online marketing professional, zoals een tekstschrijver of SEO-specialist? Dan ben je bij Wings Recruitment aan het juiste adres. Als hét gespecialiseerde recruitmentbureau in Limburg helpen wij jou met het realiseren van groei door de inzet van online marketing. Vlieg samen met één van onze gedetacheerde professionals naar nieuwe hoogtes!
DE PERFECTE MATCH

Detachering

Detachering is het inlenen van personeel. Detacheren houdt in dat een online marketing professional met een tijdelijke arbeidsovereenkomst aan de slag gaat binnen jouw organisatie. Het inlenen van personeel biedt een uitkomst als er bijvoorbeeld binnenkort een tijdelijk project op de planning staat waarvoor je nog een expert kunt gebruiken of er juist een piekperiode binnen het bedrijf aankomt. Wat de reden ook precies mag zijn, als je tijdelijk een online marketing professional nodig hebt, kan detacheren het antwoord op jouw personeelsvraag zijn.

werving en selectie limburg
WAT MAAKT DETACHERING ZO FIJN?

Voordelen van detacheren

Er hangen veel voordelen aan detachering – zowel voor de werkgever als voor de professional. Als je als werkgever op zoek bent naar een hoogopgeleide medewerker, dan kies je voor detachering. Bij uitzenden gaat het namelijk vrijwel altijd om laagopgeleid personeel. Door te kiezen voor detachering, ben je verzekerd van een gedetacheerde met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van marketing. De gedetacheerde heeft gewerkt binnen meerdere organisaties en daardoor veel geleerd. Daarnaast beschikt de gedetacheerde over een frisse blik en kan zo sneller nieuwe ideeën op tafel gooien.

Neem contact op
IDEAAL VOOR WERKGEVERS EN PROFESSIONALS

Maar er is nóg meer

Ook hoef je je geen zorgen te maken over doorbetaling tijdens ziekte of wanneer er even geen werk is voor de gedetacheerde. Wij nemen als recruitmentbureau dat risico op ons. Kun je dus plotseling geen werk bieden? Dan regelen wij vervangend werk. De gedetacheerde kan vrijwel altijd bij ons op kantoor aan de slag. En hoe heerlijk is het dat je niet bezig hoeft te zijn met voeren van eindeloze sollicitatiegesprekken?! Onderdeel van het volledig ontzorgen, is dat wij de eerste gesprekken uitvoeren en jij als werkgever alleen maar aanwezig hoeft te zijn bij de gesprekken met de beste kandidaten uit de selectie.

Het voordeel van detacheren voor jou als werknemer? Als jij graag meer ervaring wilt opdoen, dan kun je dat het beste doen door te werken bij verschillende organisaties. Door detachering doe je overal kennis op en kun jij je nóg beter ontwikkelen tot een goede professional. Ook als jij van afwisseling houdt, is detacheren een uitkomst.

Bekijk de vacatures
ivan, amien en jon bekijken resultaten
AAN DE SLAG

Onze werkwijze

Kennismaking

Bij Wings Recruitment vinden wij het erg belangrijk om eerst uitgebreid kennis te maken met jouw organisatie. Het is essentieel om te beginnen met het in kaart brengen van de specifieke wensen en behoeften. Voor hoe lang is de tijdelijke arbeidsovereenkomst? Gaat het om een project of tijdelijke vervanging van een medewerker? En welke extra kennis heeft de organisatie nodig? Verder bespreken we tot in detail onze werkwijze en passen dit natuurlijk waar nodig aan. Op die manier kunnen wij de perfecte match vinden.

Onze professionals

We beschikken over een netwerk aan professionals om te detacheren. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kan dit iemand van ons kantoor zijn of daarbuiten als dit nodig is.

Selectie

Onze collega’s doorlopen een strenge selectieprocedure voordat ze bij ons aan de slag mogen. Hierdoor kunnen wij jou ervan garanderen dat je alleen werkt met de beste online marketing professionals.

Aanbod & contract

Als we eenmaal de beste kandidaat hebben geselecteerd, stellen we deze aan je voor. Zijn jullie beide enthousiast? Dan is het tijd om dit op papier te zetten. Om het gemakkelijk te maken voor iedereen, regelen wij het papierwerk. Tijdens deze fase blijven wij natuurlijk transparant. Alleen zo kunnen we allemaal zeker zijn van een fijne en langdurige samenwerking.

Evaluatie

Er is altijd ruimte voor verbetering. En omdat we waarde hechten aan een goede relatie, checken we regelmatig hoe het ervoor staat. Zijn jullie nog tevreden met de gedetacheerde? Voelt de gedetacheerde zich goed op zijn of haar plek? Elke factor is belangrijk voor een succesvol resultaat.

KLAAR VOOR VLIEGENSVLUG RESULTAAT?

Neem dan contact op