Recruitment marketing

Als gespecialiseerd recruitment marketing bureau weten wij precies wat er nodig is om toekomstige medewerkers te bereiken. Aan de hand van jouw wensen en behoeften stellen wij een effectieve recruitmentcampagne op en heb jij straks door middel van online recruitment marketing talloze kandidaten in de rij staan om bij jouw organisatie te komen werken.
TOEKOMSTIGE MEDEWERKERS BEREIKEN?

Recruitment marketing is de oplossing

Kandidaten gedragen zich steeds vaker als consumenten. Voordat ze bij jouw organisatie solliciteren, willen ze graag meer weten over jouw organisatie. Denk hierbij aan de cultuur, missie, visie én zelfs het imago. Door informatie over deze onderdelen duidelijk te communiceren, kunnen toekomstige medewerkers een betere afweging maken. En hoe meer ze weten, hoe beter. Vervolgens moet er nagedacht worden over waar je toekomstige werknemers kunt bereiken. Dat zou via LinkedIn kunnen, maar heb je bijvoorbeeld ook al eens gedacht aan TikTok? Deze overwegingen behoren allemaal tot online recruitment marketing. Recruitment marketing omvat alle strategieën en tactieken die ingezet kunnen worden om talent te vinden, aan te trekken én te overtuigen. Wij kunnen jou helpen met het opstellen van een goed doordachte online recruitment campagne.

Wil jij vandaag nog starten met het vinden van personeel? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je maar al te graag met recruitment marketing.

Neem contact op
recruitment marketing
recruitment marketing
VAN WERKEN BIJ WEBSITE TOT ADVERTENTIES

Een op maat gemaakt recruitment marketing plan

Wij beschikken als gespecialiseerd recruitment bureau over kennis van marketing én mensen. Je zet recruitment marketing meestal in in de eerste fase van de recruitment marketing funnel; de awareness fase. In deze fase wordt vaak de employer value proposition gecommuniceerd. En je zal misschien denken: “Wat is het verschil tussen employer branding en recruitment branding?”Bij Employer branding gaat het om de indruk, en deze is niet te meten in cijfers. Recruitment marketing is daarentegen wél te meten. Employer brading is dan ook een onderdeel van het recruitment marketing plan. Andere onderdelen van recruitment marketing zijn digitale marketing en adverteren, content marketing, social media managament en candidate experience.

AAN DE SLAG

Onze werkwijze

Kennismaking

Onze eerste stap? Langskomen voor een bak koffie en een goed gesprek over wat nu precies de wensen en behoeften van jouw organisatie zijn. Deze willen wij goed in kaart brengen, zodat wij effectief aan de slag kunnen gaan met het creëren van een recruitmentcampagne. Aan de hand van een uitgebreide kennismaking weten wij wat we moeten inzetten voor het vinden van de allerbeste kandidaten voor jou. Denk hierbij aan vacature marketing of misschien advertenties.

Offerte

We zetten de op maat gemaakte strategie op papier en doen een voorstel. Hierbij vertellen we duidelijk en transparant hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken. We vertellen tot in detail wat ons plan is en wat het kostenplaatje hiervoor is. Voel je vrij om last minute nog ideeën aan ons te vertellen. We passen graag ons plan voor je aan, zodat je 100% tevreden bent met de voorgestelde recruitmentcampagne.

Time to fly

Zodra je akkoord bent gegaan, gaan wij aan de slag met het recruitment marketing plan. In elke fase van dit proces houden we regelmatig contact over de voortang.

KLAAR VOOR VLIEGENSVLUG RESULTAAT?

Neem dan contact op