Werkgevers

Ben jij als werkgever op zoek naar alleen de allerbeste professionals, maar kun je ze niet vinden? Dan is het in ieder geval goed dat je ons gevonden hebt. Onder de vleugels van Wings Recruitment komt het helemaal goed. Als gespecialiseerd recruitmentbureau in het stadje Sittard, in de prachtige provincie Limburg, weten wij de juiste persoon voor werkgevers te vinden.
DIT IS WAAR WIJ GOED IN ZIJN

Onze diensten

Heb je een tijdelijk marketingvraagstuk dat vraagt om een professional of gaat jouw online marketeer met lange tijd op verlof? Onze professionals springen maar al te graag in om jouw organisatie te helpen.
Lees meer
Ben je helemaal klaar met de eindeloze zoektocht naar de perfecte match? Wij kunnen jou helpen met de werving en selectie.
Lees meer
Marketing inzetten voor het werven van personeel? De juiste marketingstrategie kan het recruitmentproces makkelijker maken. Wij zorgen ervoor dat de vacature bij de juiste doelgroep terecht komt.
Lees meer
Een sterk werkgeversmerk is dé manier om toekomstig personeel aan te trekken, maar focust ook op het tevreden houden van je huidige werknemers.
Lees meer
Niet op zoek naar personeel, maar besteed je liever de online marketing uit? Ook dat kan bij Wings Recruitment.
Lees meer
Plaats een gratis vacature op ons platform en wees er zeker van dat jouw vacature gezien wordt door online marketing professionals in de regio. Via ons dashboard kun je gemakkelijk en snel zelf de vacature aanmelden. Deze komt direct bij ons online te staan en is dus meteen zichtbaar.
Lees meer
ivan toont resultaten van werkgevers
OP DE KOFFIE

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Ben jij als werkgever benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen? We willen maar al te graag kennis met je maken. Samen bespreken we jouw wensen en behoeften en de mogelijkheden die daarop aansluiten. Tijdens dit gesprek kun je alle vragen die je hebt aan ons stellen. Het is voor ons niet alleen fijn om alles over jou en jouw organisatie te weten te komen om zo de juiste persoon te kunnen vinden, maar wij willen ook graag dat jij een klik met ons hebt.

Klaar om je vleugels uit de slaan? Neem dan contact met ons op en plan een gratis vrijblijvend adviesgesprek in met ons deskundig en ervaren team.

Neem contact op