Online marketing

Is detachering of werving en selectie toch niet waar je naar op zoek bent? Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor het uitbesteden van de online marketing voor jouw organisatie. Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste tools en kennis om hiermee aan de slag te gaan.
BETER VINDBAAR EN DE DOELGROEP BEREIKEN DOOR

Online marketing

Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een website bouwen, adverteren via Google, social media marketing, SEO en nog veel meer. Online marketing is enorm breed en verandert elke dag weer. Als jij op zoek bent naar een bureau dat jou kan helpen met het creëren van de beste online marketing strategie voor jouw organisatie, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Bij Wings Recruitment gaan we niet als een kip zonder kop te werk. We starten eerst met een uitgebreide kennismaking om al jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis van die input kunnen we aan de slag met het creëren van een krachtige en effectieve campagne. Wij zetten niet alleen deze campagne voor je op, maar monitoren deze natuurlijk ook. Uiteraard houden we je regelmatig op de hoogte van de behaalde resultaten. Ben je enthousiast geworden? Neem dan meteen vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wie weet kunnen wij morgen al aan de slag gaan met het opstellen van een effectieve online marketing strategie voor jouw organisatie.

Neem contact op
laura en laurens
laura schrijft taken op whiteboard
BELANG VAN ONLINE MARKETING

Waarom starten met online marketing?

Om te beginnen: de mogelijkheden zijn oneindig! Waar online marketing zo’n 10 tot 15 jaar geleden nog in de kinderschoenen stond en in de eerste jaren alleen was weggelegd voor grote multinationalbedrijven, kun je nu ook als kleinere organisatie profiteren van de voordelen van online marketing. Ja, zelfs als je een kleine kledingwinkel runt met één filiaal in Limburg zijn de mogelijkheden al enorm. Het internet is de beste manier om in relatief korte tijd veel nieuwe klanten te bereiken. Daarnaast kun je ook je huidige klantenkring beter bereiken door bijvoorbeeld doelgericht te adverteren. Verder kun je door online marketing de betrokkenheid van (potentiële) klanten verhogen. Je kunt namelijk gemakkelijk en snel in contact met ze komen en blijven.

Maar we begrijpen best dat je door deze eindeloze mogelijkheden overspoeld raakt. Waar vind ik mijn doelgroep online en met welke content kan ik de aandacht trekken? Het zijn allemaal belangrijke zaken waar goed over nagedacht moet worden als je een online marketing strategie opstelt. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online marketing weten wij precies met welke online marketing strategie we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.

AAN DE SLAG

Onze werkwijze

Kennismaking

Voor een succesvolle samenwerking is het belangrijk om eerst goed kennis met elkaar te maken. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij het unique selling point van jouw organisatie en bespreken we welke doelen jij wil behalen met online marketing. Na dit gesprek stellen wij een uitgebreid advies op maat voor je op.

Offerte

Als we eenmaal een advies voor je op papier hebben gezet, doen wij een duidelijk voorstel. Hierbij hoef je geen poespas te verwachten. Wij communiceren duidelijk wat ons plan is om jouw doelen te behalen, maar lichten je ook in over de bijbehorende kosten en dergelijke. Heb jij nog aanvullende ideeën, dan passen we het plan graag nog voor je aan. Ben je helemaal tevreden met de voorgestelde online marketing strategie? Dan gaan wij vliegensvlug aan de slag met de online marketing voor jouw organisatie.

Time to fly

Tijd om de online marketing strategie te gaan toepassen! We starten altijd met een nulmeting, want op die manier kunnen we in een later stadium de bereikte resultaten tonen. We monitoren continu alle prestaties. Hierdoor krijgen we inzicht in wat wel en wat juist niet werkt. Zo kunnen we gericht bijsturen waar nodig. Tussentijds koppelen wij de resultaten ook aan jou terug aan de hand van een rapportage en persoonlijk contact.

KLAAR VOOR VLIEGENSVLUG RESULTAAT?

Neem dan contact op