Over ons

Ben jij op zoek naar een online marketing professional of ben je juist op zoek naar een nieuwe uitdaging op carrièregebied? Wij zijn hét gespecialiseerde recruitmentbureau in Limburg voor detachering, werving en selectie, recruitment marketing, employer branding én online marketing. Daarnaast kun je gratis bij ons vacatures plaatsen.
AMBITIES WAARMAKEN?

Wings Recruitment helpt jou hierbij!

Wil je graag meer weten over ons? Dan zit je hier goed. Ons top team staat dagelijks klaar voor werkgevers en professionals die boordevol met dromen en ambities zitten. Samen gaan wij op zoek naar dé perfecte match voor jou. Of je nou als werkgever op zoek bent naar een online marketeer of juist een online marketeer bent die wel klaar is voor een nieuwe stap. Wij geven vleugels aan jouw bedrijf of carrière!

Als innovatieve nieuwkomer binnen de recruitmentbranche beschikken wij over een frisse blik op de arbeidsmarkt. Elke dag blijven we goed letten op de laatste trends en ontwikkelingen, zowel op het gebied van online marketing als recruitment. Het is namelijk belangrijk om te blijven ontwikkelen en zo onze klanten te voorzien van het beste resultaat. En ondanks dat de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt het soms lastig kunnen maken, proberen wij alleen te denken in oplossingen door onze deskundigheid en ervaring in te zetten.

ivan, amien en jon bekijken resultaten
ivan toont resultaten van werkgevers
ACTIEF IN HEEL NEDERLAND

Passie voor recruitment en marketing, liefde voor Limburg

Als gespecialiseerd recruitmentbureau in het prachtige Sittard hebben wij een grote liefde voor Limburg. We zien nog veel te vaak dat andere recruitmentbureaus wegtrekken naar de grote steden vlakbij de Randstad. Soms lijkt het een eindeloze cyclus van professionals die wegtrekken uit de provincie, waardoor ook bedrijven zich eerder vestigen in de Randstad. Bij Wings Recruitment willen we dit graag veranderen. Limburg is namelijk een provincie met eindeloze mogelijkheden.

Is jouw organisatie gevestigd in Limburg? We komen maar al te graag langs om kennis te maken. Ben je er klaar voor om op carrièregebied naar ongekende hoogtes te stijgen, dan staat onze deur voor je open. Neem contact met ons op om alle kansen en ambities samen met ons te bespreken.

Neem contact op
WAAR STAAN WIJ VOOR?

Onze kernwaarden

No-nonsense

Bij Wings Recruitment begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom zijn wij doelgericht en gaan we praktisch te werk. Geen poespas bij Wings Recruitment, alleen maar transparantie. We maken duidelijke afspraken met elkaar, hebben een heldere aanpak en houden de lijnen kort. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

Innovatief

Online marketing ontwikkelt zich van dag tot dag. Hierdoor blijven ook wij constant leren. We proberen zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, trends en ontwikkelingen. Blijven ontwikkelen is niet alleen belangrijk voor de professionals die bij jou aan de slag gaan, maar ook voor ons, zodat wij je nóg beter van dienst kunnen zijn.

Persoonlijk

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Het maakt niet uit of je een werkgever bent of een professional: je hebt bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Op deze manier maken wij onze samenwerking persoonlijker, sneller en bovenal doeltreffender.

Oplossingsgericht

Niet denken in problemen, maar in mogelijkheden. We komen vliegensvlug in actie om jouw doelen en ambities waar te maken. Of dat nu het vinden van jouw droombaan is of het vinden van de perfecte kandidaat als een speld in een hooiberg – bij Wings Recruitment zit je goed.

Ambitieus

Iedereen binnen ons team streeft samen naar het beste resultaat. Samen met de medewerkers binnen het Wings Recruitment team, maar natuurlijk ook samen met jou als werkgever of professional.

Deskundig

Wat Wings Recruitment nu anders maakt dan andere recruitmentbureaus? Wij hebben niet alleen kennis van mensen, maar ook van online marketing. Door deze twee krachten te combineren, weten wij de perfecte match voor jou te vinden.
ONS TEAM

Ons deskundige team helpt je graag bij het vinden van de perfecte match.