Veelgestelde vragen

Vaak ontvangen wij diverse vragen van zowel werkgevers als professionals die regelmatig terugkomen. Niet zo gek, want er is nog best wat onduidelijkheid op het gebied van recruitment en online marketing. Daarom hebben wij vragen die wij vaak ontvangen voor jou uitgewerkt op deze pagina. Hopelijk kun je hier het antwoord op jouw vraag terugvinden. Mocht dit toch niet het geval zijn, neem dan zeker contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor het beantwoorden van al jouw vragen, zodat jij weet waar je aan toe bent. Vragen kunnen ingediend worden via het contactformulier, per mail of telefoon.

FAQ – Algemeen

De openingstijden van Wings Recruitment zijn:

  • Maandag – vrijdag: 08:30-17:00 uur
  • Zaterdag – zondag: Gesloten

FAQ – Veelgestelde vragen van werkgevers

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht het nou gebeuren dat er tijdens het werving- en selectieproces toch geen geschikte kandidaat gevonden wordt, dan hoeft er geen wervingsfee betaald te worden. !00% no cure, no pay.

Bij Wings Recruitment komen we graag langs wanneer dit nodig is. Denk hierbij aan een goed kennismakingsgesprek. Gezien wij in Zuid-Limburg gevestigd zijn, is het niet haalbaar om meerdere malen te reizen naar klanten buiten de provincie voor deze intensieve diensten. Daarentegen kunt u wel als geïnteresseerde buiten de provincie Lim burg de overige diensten, zoals recruitment marketing, afnemen. Middels online meetings, e-mails en telefoongesprekken kunnen wij dan genoeg informatie verzamelen voor een soepele en fijne samenwerking.

Het verschil tussen uitzenden en detacheren zit ‘m in de contracten. Wanneer je een uitzendmedewerker inhuurt dan krijg de medewerker via het uitzendbureau een contact met flexibele uren, flexibele opdrachtduur en een korte opzegtermijn. Een detacheringscontract bevat altijd een start- en einddatum, een minimaal aantal uren en een opzegtermijn van één maand.

Het voordeel van het werken met een recruitmentbureau is besparing van tijd, frustraties en uiteindelijk ook geld. Door recruitment neer te leggen bij een specialist, ben je aan het einde van de streep vaak goedkoper uit, omdat het risico op een mismatch verkleind wordt en jij je kunt richten op jouw organisatie. Het werven en selecteren van personeel is altijd tijdrovend en kostbaar.

Het plaatsen van een vacature op ons vacatureplatform is geheel gratis. Wij willen namelijk organisaties graag helpen met het direct bereiken van de juiste doelgroep. Omdat Wings Recruitment bekend staat als website voor het vinden van online marketing vacatures, weten talentvolle professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging dat ze bij ons het meest relevante aanbod aan vacatures krijgen.

Voor vragen en/of opmerking kan je ons contactformulier invullen. Wij proberen je vraag of opmerking binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Kort gezegd: we kunnen niet meer zonder. Ondanks dat de digitalisering in de afgelopen twee decennia in rap tempo ging, gaat het sinds de pandemie sneller dan ooit. Je kunt simpelweg als organisatie niet meer achterblijven of alleen een simpele aanpak inzetten. Tegenwoordig is online marketing zelfs zo breed, dat je als specialist niet kennis en kunde kunt hebben over elk aspect. Nou, als zelfs een online marketing professional dat niet kan, stel dan voor hoe dat is als je het besluit zelf te doen.

Door het uitbesteden van online marketing krijg je een team van specialisten tot je beschikking met ieder zijn of haar eigen discipline. Zo kunnen meerdere taken tegelijkertijd aangepakt worden en wordt online marketing zo optimaal en effectief mogelijk ingezet. Zo worden resultaten weken of zelfs maanden sneller behaald dan wanneer je het zelf zou doen.

FAQ – Veelgestelde vragen van professionals

Wings Recruitment biedt vacatures voor online marketing vanaf hbo- tot wo-niveau. Alle openstaande vacatures vind je terug op onze vacaturepagina.

Wings Recruitment gaat discreet om met jouw gegevens. Niets wordt zomaar doorgestuurd zonder jouw toestemming.

Er zijn een aantal voordelen om te solliciteren via Wings Recruitment:

  1. Als je solliciteert via Wings Recruitment, dan weet je zeker dat je met een goede, betrouwbare werkgever te maken hebt.
  2. Wij weten bij welke vacature en werkgever jij past. De kans op mismatch is kleiner.
  3. Wij kunnen je helpen met een doelgerichte voorbereiding. Wij kennen de werkgever en wij kennen jou. Daarom weten wij precies hoe jij je kunt voorbereiden op het sollicitatieproces.