Werving en selectie

Goed personeel; fijn om te hebben, maar vaak lastig om te vinden. Het werven van personeel en voeren van sollicitatiegesprekken kan een tijdrovend proces zijn. Het uitbesteden van het werving en selectieproces geeft jou de mogelijkheid om te focussen op andere belangrijke bedrijfsprocessen. Bij Wings Recruitment nemen wij het werven en selecteren graag van je over. Met onze kennis en ervaring weten wij vrijwel altijd de beste match voor jou te vinden.
WERVEN EN SELECTEREN VAN PERSONEEL

Werving en selectie

Waarschijnlijk heb je al meegekregen of gemerkt dat er momenteel een flinke krapte op de arbeidsmarkt is. Het aantal openstaande vacatures blijft maar stijgen. Dat Limburg dan ook nog eens een krimpgebied is, helpt daar niet aan mee. De spoeling wordt steeds dunner en potentiƫle kandidaten hebben steeds meer vacatures om uit te kiezen. Wanneer je als werkgever niet beschikt over de juiste kennis en middelen om de perfecte match te vinden, kan het een lastige taak worden. Bij Wings Recruitment beschikken wij wel over de kennis en middelen om binnen no-time de perfecte match te vinden die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Of jouw organisatie nou een tekstschrijver nodig heeft of een SEO-specialist, wij willen jou hier graag bij helpen.

Bekijk de vacatures
laura en laurens
ZELF DOEN OF UITBESTEDEN?

De voordelen van werving en selectie uitbesteden

Je kunt ervoor kiezen om het werven en selecteren zelf uit te voeren, maar net zoals bij elk specialisme geldt: werving en selectie is een vak. Het is begrijpelijk dat het misschien lastig is om het werving- en selectieproces uit handen te geven, maar wij kunnen je garanderen dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Tijdens het gehele weving en selectieproces houden wij namelijk nauw contact over de voortgang.

Een aantal voordelen van het werving en selectieproces uitbesteden zijn:

  • Breed netwerk waardoor we snel kandidaten kunnen vinden
  • Door onze kennis weten wij de perfecte kandidaat te vinden voor jouw wensen en behoeften
  • Je behoudt kostbare tijd voor andere belangrijke bedrijfsprocessen
Bekijk de vacatures
AAN DE SLAG

Onze werkwijze

Kennismaking

Bij Wings Recruitment begrijpen we dat het vinden van de perfecte online marketing topper maatwerk is. De professional moet natuurlijk de nodige expertise hebben en de taken kunnen uitvoeren, maar het is minstens zo belangrijk dat iemand goed bij het bedrijf past. Daarom starten wij het werving- en selectieproces altijd met een uitgebreide kennismaking. Tijdens dit gesprek willen wij meer te weten komen over de organisatie en welke kandidaat het beste bij de organisatie past. Ook bespreken we tot in detail onze werkwijze.

Onze netwerk en campagne

Nadat we tot in detail inzicht hebben in al jouw wensen en behoeften, weten we precies naar wie we op zoek moeten om de beste match te vinden voor jouw organisatie. Vervolgens gaan we aan de slag met het werven van personeel door ons brede netwerk in te schakelen en voeren we online campagne. We maken onder andere gebruik van socialmediakanalen en vacaturebanken.

Selectie

We stellen alleen de beste kandidaten aan je voor. Eerst worden alle kandidaten gescreend. Tijdens het selectieproces beoordelen we ze op alle vlakken, zoals vaardigheden en persoonlijkheid. Zo zijn we er zeker van dat we alleen de beste kandidaten voorstellen. Daarna kun je natuurlijk ook nog zelf de overgebleven kandidaten naar eigen inzicht screenen.

Aanbod & contract

Als we eenmaal de beste kandidaat hebben geselecteerd, stellen we deze aan je voor. Zijn jullie beide enthousiast? Dan is het tijd om dit op papier te zetten. Om het gemakkelijk te maken voor iedereen, regelen wij het papierwerk. Tijdens deze fase blijven wij natuurlijk transparant. Alleen zo kunnen we allemaal zeker zijn van een fijne en langdurige samenwerking.

Evaluatie

Het is zover: de medewerker gaat aan de slag binnen de organisatie. Dat betekent niet dat wij geen contact meer houden. Bij Wings Recruitment vinden we het belangrijk dat contact houden in de eerste fase van belang is voor een goede start. We doen er alles aan om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar er is altijd ruimte voor verbetering bij het werving- en selectieproces. Heb je vragen, opmerkingen, aandachtspunten of misschien een complimentje? Laat het ons dan weten. Wij bespreken het graag samen om zo een prettige en langdurige relatie op te bouwen.

KLAAR VOOR VLIEGENSVLUG RESULTAAT?

Neem dan contact op