Detachering Limburg

Heeft jouw organisatie binnenkort een groot project waarvoor je de nodige extra handen hulp van een professional wel bij kunt gebruiken? Of is er plotseling een waardevolle medewerker uitgevallen tijdens een drukke periode? Dan kan detachering in Noord Limburg of detachering in Zuid Limburg de oplossing zijn voor jouw organisatie. Als hét detacheringsbureau Limburg kunnen wij jou hierbij helpen. Voor detachering in Limburg hebben wij namelijk een tal van professionals die graag een steentje bijdragen aan het waarmaken van de ambities van jouw organisatie.

Over Wings Recruitment
werving en selectie limburg

Waarom samenwerken met een detacheringsbureau in Limburg?

Wings Recruitment is hét detachering bureau in Limburg. Je kunt bij ons terecht voor zowel detachering in Noord-Limburg als detachering in Zuid-Limburg. Op korte termijn een professional vinden, bijvoorbeeld omdat een medewerker tijdelijk uit de running is, is een lastige klus. Al helemaal wanneer jij hier eigenlijk niet de tijd of middelen voor hebt. Waarom zou je door al die moeite moeten gaan, wanneer je bij ons kunt aankloppen en wij vliegensvlug de beste kandidaat bij jou aan het werk kunnen zetten. Wij detacheren in Limburg namelijk onze eigen online marketing professionals. Zij beschikken over de nodige kennis en ervaring en zijn gedreven om andere organisaties te helpen met het realiseren van groei. Detachering in Limburg kan ook ideaal zijn als je weet dat je een online marketeer nodig hebt, maar je er nog niet over uit bent voor hoeveel uur je de online marketeer in kunt zetten.

Meer over detachering

Gespecialiseerd in detachering in Limburg

Als je op zoek bent naar een online marketing professional, dan is detachering in Limburg via ons de oplossing voor jou. En waarom nu precies in Limburg kiezen voor detachering en niet uitzenden of werving en selectie? Ten eerste is werving en selectie een andere dienst. Dan ben je namelijk op zoek naar een medewerker die bij jou in vaste dienst aan de slag gaat. En uitzenden is daarentegen meestal voor een korte duur een arbeidsrelatie aangaan. Bij detachering Limburg ‘lenen’ we een professional uit die fulltime of parttime voor jou aan de slag gaat. Het mooiste van alles is dat jij niet het risico loopt voor bijvoorbeeld doorbetaling bij ziekte of wanneer en toch niet genoeg werk is. Dit is namelijk voor de rekening van het detacheringsbureau Zuid-Limburg. Wij betalen bij ziekte door en regelen vervangend werk, als jij niet meer werk kunt bieden.

romy en jasper in gesprek

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
SEO-specialist Heerlen

Zo pakken wij detachering in Limburg aan

Als je zeker bent dat detachering in Limburg is wat jij nodig hebt, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen of het contactformulier invullen op onze website. Zodra jij jouw vraag voor detachering in Limburg bij ons hebt ingediend, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een eerste gesprek in te plannen, het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun jij alles vertellen over jouw organisatie en wat jouw wensen en behoeften zijn. Vervolgens gaat onze recruiter aan de slag. In de meeste gevallen kan iemand uit ons vaste team jouw organisatie ondersteunen. Als dat toch niet het geval is, dan gaan wij direct op zoek buiten ons kantoor. Wanneer we de beste persoon hebben kunnen vinden, doen wij ons aanbod en worden alle afspraken zwart-op-wit gezet. Hierbij staan duidelijkheid en transparantie voorop. Bij ons sta je niet onverwachts voor verrassingen. Tot slot is evaluatie voor ons erg belangrijk. Wij willen zowel tijdens als na de periode van detachering weten hoe het proces verlopen is. Zo kunnen wij ons nog beter ontwikkelen als detacheringbureau Zuid-Limburg.

Meer over detachering

Meld je aan als professional

Woon jij in Limburg en is detachering iets voor jou als professional? Dan ben je bij dit detacheringsbureau in Zuid Limburg aan het juiste adres. Op onze pagina met vacatures vind je alle openstaande vacatures die wij op dit moment hebben. Staat hier geen vacature tussen die aansluit op jouw profiel of is het simpelweg niet de uitdaging die je zoekt? Schrijf je dan als professional in voor onze talentenpool. Wanneer jij aangemeld bent in ons systeem, ben jij één van de eerste die we opbellen zodra wij een nieuwe vacature hebben. Sluit de vacature goed aan bij jouw profiel, dan kun je van ons een belletje verwachten.

Schrijf je hier in
typen op laptop

Wings Recruitment - hét detacheringsbureau in Zuid-Limburg

Dus of je nu iemand nodig hebt die de social media kanalen opzet en beheert voor het evenement dat jij nodig hebt, of een tekstschrijver die twee dagen per week regelt dat er teksten geschreven worden: Wings Recruitment kan jou als detachering bureau in Limburg vrijwel altijd helpen. Als jong bedrijf in de recruitmentbranche hebben wij een frisse blik op detachering in Limburg, maar beschikken we wel over net zoveel warme connecties als een ander detacheringsbureau in Limburg dat al langer meegaat. En maak je geen zorgen. Mocht jouw organisatie gevestigd zijn in het noorden van de provincie, dan kunnen wij jou alsnog uit de brand helpen. Want ondanks dat wij in Sittard zitten, werken wij ook als detacherings bureau in Noord Limburg. Plan vandaag nog een gratis vrijblijvend adviesgesprek in!

Neem contact op