Detachering Maastricht

Gaat binnen jouw organisatie binnenkort een waardevolle marketingmedewerker voor langere tijd met verlof? Of is er een groot project op komst waarvoor jij nog goed een online marketing professional kunt gebruiken? Dan is detachering in Maastricht dé oplossing voor jou. Wij kunnen als recruitmentbureau jou helpen met detachering Maastricht. Eén van onze online marketing professionals is vrijwel direct in te zetten. Dat scheelt jou behoorlijk wat stress.

Over Wings Recruitment
ivan, amien en jon bekijken resultaten

Wat betekent detachering?

Detachering in Maastricht is het inhuren van personeel. Het verschil met uitzenden is dat detacheren meestal gaat om langere termijn. Daarnaast is een ander belangrijk verschil met uitzenden dat het bij detachering vaak gaat om hoogopgeleid personeel. Deze professionals beschikken dus over een specialisatie. In het geval van Wings Recruitment is dat online marketing. De meest voorkomende redenen om in Maastricht te kiezen voor detachering kunnen zijn: speciale projecten, ziektevervanging, verlof en extra ondersteuning tijdens drukke periodes.

Meer over detachering

Waarom online marketing professionals detacheren?

Online marketing is in de wereld van vandaag niet meer weg te denken. Daarnaast verandert online marketing continu. Waarbij jongeren tot voor kort nog op Facebook actief waren, zitten ze nu op Instagram en TikTok. Voor velen zijn deze platformen nog onbekend terrein. Het is als non-marketing professional vrijwel onmogelijk om alle veranderingen in de wereld van online marketing bij te benen. Het maken van een website, onderhouden van de social media kanalen of het wekelijks updaten van je webshop; het vraagt de nodige kennis en ervaring. Je kunt hiervoor een vast personeelslid in dienst nemen. Ook het werving- en selectieproces in Maastricht kunnen wij namelijk volledig uit handen nemen. Maar als je bijvoorbeeld nog niet goed weet voor hoeveel uur je iemand nodig hebt, dan wil je niet het risico lopen dat je iemand voor bijvoorbeeld 36 uur in vaste dienst neemt, terwijl je achteraf maar 24 uur aan werk kunt bieden. Daarom is detachering in Maastricht een uitkomst.

romy en jasper in gesprek

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
laura schrijft op whiteboard

Onze aanpak: vliegensvlug een professional voor jou

Wil jij graag één van onze online marketing professionals inlenen via detachering in Maastricht? Dan is de allerbelangrijkste stap: kennismaken met jouw organisatie en het in kaart brengen van al jouw wensen en behoeften. Natuurlijk is het van belang dat wij goed in beeld krijgen naar wie jij precies op zoek bent, maar we willen ook meer weten over jouw organisatie. Denk hierbij aan de bedrijfscultuur, op welke locatie de nieuwe medewerker komt te werken en wat de dagelijkse workflow is. Als we dat eenmaal allemaal goed in kaart hebben gebracht, kunnen wij op zoek gaan naar de beste professional voor jouw organisatie. Voor detachering Maastricht hebben we meestal intern al een goede match. Toch kan het voorkomen dat we iemand buiten het kantoor moeten zoeken. We willen immers alleen de allerbeste match aan jouw voorleggen. Gelukkig beschikken wij over een uitgebreide pool met online marketing talenten. Dit zijn professionals die zich bij ons gemeld hebben in hun zoektocht naar een mooie uitdaging.

Zodra we een goede match hebben, stellen wij deze professional aan je voor. Alleen als alle partijen tevreden zijn, is het tijd om afspraken te maken en deze op papier te zetten. Heb je twijfels over het aantal uur dat je de professional kunt bieden voor detachering in Maastricht? Geen zorgen, samen kijken wij naar al jouw behoeften en proberen we zo goed mogelijk uit te rekenen om hoeveel uur het zal gaat. Mocht je iemand toch voor minder of juist meer uren nodig hebben, dan kunnen we dit altijd aanpassen. De overige uren dat de gedetacheerde namelijk niet binnen jouw organisatie werkt, is hij of zij bij ons aan het werk. Hierdoor kan er gemakkelijk wat aangepast worden in het aantal uren.

Meer over detachering

Kosten voor detachering in Maastricht

Het is over het algemeen bekend dat detachering in Maastricht duurder is dan het inhuren van personeel via een uitzendbureau. De eerste reden hiervoor is dat je een echte professional inhuurt, een hoogopgeleid personeelslid die met zijn of haar kennis en ervaring een bijdrage kan leveren aan het realiseren van groei met jouw organisatie bijvoorbeeld. Daarnaast dragen wij als recruitmentbureau de risico’s bij detachering Maastricht. Wij betalen namelijk het loon door bij ziekte en ontslagvergoeding bij ontslag. Dat is dus wel een groot voordeel voor jou als werkgever. Maar wat detachering precies gaat kosten, is niet te zeggen. Dat hangt onder meer af van de specialisatie en ervaring die jij vraagt.

Meer over Wings Recruitment

Waarom Wings Recruitment?

Ons top team staat elke dag klaar voor werkgevers in Maastricht om detachering voor hen te regelen. Als gespecialiseerd recruitmentbureau in het prachtige Sittard, hebben wij hart voor Limburg. We helpen maar al te graag andere Limburgse organisaties met het waarmaken van hun ambities. Als innovatief en oplossingsgericht recruitmentbureau hebben wij al andere werkgevers mogen helpen. Wil jij ook hulp door middel van detachering Maastricht? Neem dan vandaag nog contact met ons op en plan een gratis vrijblijvend adviesgesprek in.

Neem contact op