Ivan Arndts

Managing Director
Linkedin

Over mij

Hey!

Mijn naam is Ivan Arndts en bekleed binnen Wings recruitment de rol van Managing director. Dat klinkt heel duidelijk, maar in de dagelijkse gang van zaken houden ik mij met diverse werkzaamheden bezig. De focus hierbij is gericht op de interne kant van de organisatie. Het aansturen van het gehele team, de interne processen en gesprekken met klanten en medewerkers behoren hier ook bij.

Afgelopen jaren heb ik een brede blik ontwikkeld op online marketing en kan mijn collega’s te woord staan bij SEO, SEA, Webdesign, design, maar ook mailmarketing en social media. Verder houd ik een helicopterview op de interne organisatie, vanaf de administratie tot klanten, maar het aller belangrijkste als managing director bij Wings recruitment is onze klanten helpen met hun vraag rondom recruitment en dit zo effectief mogelijk in te zetten.

Verder houd ik mij bezig met klantcontact en help ik ze graag verder met het groeien van hun organisatie. Dat kan van kleine MKB’ers waarbij we de SEO realiseren tot grote organisaties waarbij ik een geheel strategie uitrol om de online marketing op alle fronten te optimaliseren. De totale (online)marketingstrategie realiseren, daar krijg ik energie van en kan ik uren over praten.

Afgelopen jaren heb ik mij door mijn ervaring heen steeds meer gericht op dit totale concept van branding. Hier ben ik tijdens mijn opleiding People and Business management mee begonnen. De kennis om de branding online te verbeteren heb ik vervolgens ingezet tijdens mijn werkzame periode bij Zuyderland Recruitment en daarna bij Tempo-Team Medisch Limburg en Brabant.

In mijn tijd buiten het werk vind ik het heerlijk om buiten en in huis bezig te zijn en bezig te zijn met het project Doepserleven. Daarnaast ben ik erg sportief en ben ik wekelijks op het snowboard te vinden in het funpark van Snow World.

Genoeg over mij. Ik hoor graag jouw verhaal en ben enthousiast om te helpen bij de groei van jouw business.

Ervaring

2017 – 2018
Corporate recruiter – Zuyderland

2018 – 2019
Recruiter medisch professionals – Tempo Team Medisch

2019 – heden
Marketing manager – Web Wings

2021 – heden
Managing director – Wings recruitment

Skills

Online marketing
Strateeg
Recruitment
SEO

CONTACT INFO

Telefoon: 06 46 51 93 73
Email : info@wings-recruitment.nl