Employer branding Limburg

Een onweerstaanbare organisatie opbouwen? Dat doe je middels employer branding. Wat employer branding voor jouw organisatie in Limburg kan opleveren? Het creëren van een sterk werkgeversmerk kan er onder andere voor zorgen dat er potentiële werknemers bij jou komen solliciteren die echt bij jouw organisatie passen. Wings Recruitment is het bedrijf om jou hierbij te helpen. Bij ons kun je terecht voor zowel employer branding in Noord-Limburg als employer branding in Zuid-Limburg.

Over Wings Recruitment
ivan, amien en jon bekijken resultaten

Wat is employer branding in Limburg?

Trek het juiste talent aan, daag ze uit, maak ze fan en behaal doelen samen met ze. Dat is wat employer branding in Noord-Limburg of employer in Zuid-Limburg voor jouw organisatie kan doen. Employer branding is als het ware een samenspel tussen HR en Marketing, maar ook tussen strategie en dagelijkse werkbeleving. Bij employer branding Limburg wordt er gewerkt aan zowel imago als reputatie. Bij het werken aan je merk als werkgever is het belangrijk om niet je huidige werknemers uit het oog te verliezen. Zij zijn immers de ambassadeurs van jouw merk. Bij het ontwikkelen van een ijzersterk werkgeversmerk komen zaken zoals de financiële gezondheid van het bedrijf en de doorgroei- en carrièremogelijkheden binnen het bedrijf aan bod. Maar ook onderdelen zoals een prettige werksfeer en een goede werk-privébalans. Er zijn veel factoren die invloed hebben op het imago en de reputatie van jouw organisatie.

Meer over employer branding

Waarom is in Limburg employer branding onmisbaar?

Waarschijnlijk was je er al van op de hoogte, misschien omdat je erover hebt gehoord in het nieuws, of omdat je het zelf merkt aan het aantal sollicitaties: momenteel hebben we te maken met een stevige krapte op de arbeidsmarkt. En niemand kan ons vertellen hoelang dit nog precies gaat duren. Wellicht vraag je je af wat een krappe arbeidsmarkt betekent. Het houdt in dat er genoeg vacatures open staan, maar er niet genoeg mensen zijn om die te vullen. Natuurlijk geldt dit niet voor elke sector, maar op het gebied van marketing en dan met name online marketing valt het goed te merken. Als jij dus als werkgever op zoek bent naar personeel, dan kan de krapte de reden zijn dat je proces stroef loopt. En om het allemaal nog wat lastiger te maken: we kampen met een flinke vergrijzing. En dan met name in het gebied Parkstad (Zuid-Limburg). Vooral employer branding in Zuid-Limburg zou de mogelijkheid op het aantal goede sollicitanten moeten verhogen. Wanneer je namelijk aan de slag gaat met jouw werkgeversmerk en zorgt voor een sterke employer branding in Limburg, dan verkiezen potentiële werknemers jouw organisatie boven anderen. En dat is wat wij samen met jou willen bereiken.

recruitmentbureau nabij maastricht

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
employer branding

Sterke employer branding

Hoe wij een authentiek én effectief werkgeversmerk voor jouw organisatie creëren? We starten eerst met het bekijken van de sterkte van jouw werkgeversmerk op dit moment. Hierbij kijken we naar verschillende aspecten zoals salaris, baanzekerheid en de populariteit van het werk. Bij de analyse houden we ook rekening met zwaktes, kansen en bedreigingen voor jouw organisatie. Misschien lijkt het veel werk, maar het geeft wel veel inzicht. Vervolgens gaan we polshoogte nemen bij je huidige werknemers. Waarom werken ze bij jou en doen ze dit graag? En daarnaast bekijken we de concurrenten uitgebreid. Wat doen zij anders en werkt dat misschien beter? Tijd om op zoek te gaan naar de onderscheidende factor van jouw organisatie. Als dit allemaal duidelijk in kaart is gebracht, is het pas tijd om een employer branding strategie in Limburg te bedenken. Het is een proces dat even tijd nodig heeft, maar zodra het goed loopt, zul je zeker de voordelen ervaren van sterke employer branding.

Contact opnemen

Toch wat meer nodig?

Heeft jouw organisatie meer nodig dan alleen employer branding in Limburg? Bij Wings Recruitment kun je ook terecht voor detachering, werving en selectie, recruitment marketing en online marketing. Je kunt zelfs gratis een vacature op ons vacatureplatform plaatsen. Een vacature aanmelden doe je gemakkelijk zelf in enkele minuten via ons dashboard. Dus hoe jouw personeelsprobleem er ook uit mag zien, in de meeste gevallen hebben wij wel een oplossing voor jou.

Meer over recruitment marketing
recruitment bureau sittard

Employer branding in Limburg - dat is waar wij goed in zijn

Als gespecialiseerd recruitmentbureau kunnen wij dus meer dan alleen detachering of werving en selectie. We kunnen namelijk in Limburg ook employer branding aanpakken voor jouw organisatie. Ons topteam staat elke dag weer klaar om aan de slag te gaan met employer branding in Limburg. Als innovatieve nieuwkomer hebben wij een frisse blik op de markt. Maar ook hebben wij door onze eerdere functies een flinke dosis kennis en ervaring opgedaan op het gebied van recruitment en online marketing. Dus, is employer branding Limburg wat jouw organisatie nodig heeft? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Zo bereik je voordat je het weet de allerbeste potentiële werknemers die passen bij jouw organisatie.

Neem contact op