Employer branding Maastricht

Heb je moeite om openstaande vacatures in te vullen met échte, goede professionals? Of vertrekken werknemers meestal vrij snel bij jouw organisatie? Dit zijn allemaal dingen die je als organisatie flink wat tijd en geld kunnen kosten. En daar zit je niet op te wachten, toch? Elke organisatie ziet het liefst alles zo soepel mogelijk verlopen, dus ook het werven en behouden van goed personeel. Wings Recruitment kan je daarbij helpen. Wij transformeren jouw organisatie in Maastricht middels employer branding tot een aantrekkelijke werkplek. Zo trek je eenvoudig toptalent aan.

Over Wings Recruitment
employer branding

Tijd voor een sterk werkgeversmerk in Maastricht?

Met employer branding in Maastricht maak je jouw organisatie aantrekkelijk voor zowel je huidige als mogelijke toekomstige werknemers, zelfs als je niet werft. Maar employer branding in Maastricht is lastiger dan je denkt. Van intern onderzoek tot een concurrentieanalyse doen, er zijn veel stappen die gezet moeten worden om een sterk werkgeversmerk in Maastricht te creëren. Maastricht is een grote stad met veel concurrentie. Vooral met de flinke krapte op de arbeidsmarkt die momenteel speelt, hebben werkzoekenden het voor het uitkiezen. En het is begrijpelijk dat je als werkgever je eerste focus legt op die nieuwe toptalenten die jij wilt werven. Maar de huidige toppers op de werkvloer dan? Zijn zij ook tevreden met de taken die ze dagelijks verrichten? Zien ze liever iets veranderen in de workflow? Ga het gesprek met ze aan. Het begint namelijk bij je huidige werknemers, want zij zijn de ambassadeurs van jouw organisatie. Mensen vertrouwen mensen, geen organisaties. Jij kunt als organisatie nog zo hard van de daken schreeuwen dat jij de beste bedrijfscultuur hebt, maar zodra een werknemer dit zegt, komt dit drie keer sneller binnen. Mensen zijn veel geloofwaardiger.

Meer over employer branding

Onweerstaanbaar voor talent in Maastricht door employer branding

Zodra intern de boel op orde is, kan er gestart worden met de strategie die je extern wilt inzetten. Waar zijn de toekomstige werknemers die jij binnen wilt halen naar op zoek en wat maakt jouw organisatie uniek? Dit in kaart brengen is de volgende stap. Tot slot is het zaak om op zoek te gaan naar de beste kanalen om jouw boodschap te verspreiden. Waar bevindt de doelgroep zich en welke content spreekt de doelgroep aan? Hierbij gaan we ons inleven in de kandidaten, onder andere door het maken van een candidate persona. Als ook dit plan uitgewerkt is, is het tijd om de employer branding strategie uit te rollen. Het uitstippelen van een goede strategie voor employer branding Maastricht lijkt misschien wel makkelijk, maar er komt veel bij kijken. Het voordeel van employer branding is wel dat als je dit goed aanpakt, je op de lange termijn van veel voordelen kunt genieten.

recruitment marketing

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
employer branding

Wij zijn Wings Recruitment, wie ben jij?

Wij zijn hét recruitmentbureau in Limburg voor alles rondom recruitment én online marketing. Na het jarenlang opbouwen van kennis van beide gebieden, beschikken wij als jonge speler toch over de nodige dosis deskundigheid. Daarnaast zijn we ook innovatief. Bij ons hoef je geen dertien in een dozijn werk te verwachten, en trouwens ook geen ongewenste verrassingen. Geen poespas bij Wings Recruitment. Wij weten hoe kostbaar jouw tijd is. Daarom gaan we doelgericht te werk en houden we de lijnen kort. Bij ons staat persoonlijk contact, aandacht en transparantie voorop. Als ambitieus recruitmentbureau weten wij hoe mooi het kan zijn om je dromen te realiseren binnen jouw organisatie.

Contact opnemen

Hele recruitment op de schop

Heeft jouw organisatie meer nodig dan alleen employer branding in Maastricht? Employer branding is slechts één stap in het gehele recruitment marketingproces. Recruitment marketing is meer dan alleen het werkgeversmerk in Maastricht definiëren. Door het starten van een recruitment marketing traject bij ons, gaan wij ook voor jou aan de slag met het promoten van content en specifieke vacatures waarin jouw authentieke, ijzersterke werkgeversmerk verwerkt wordt. De eerste stap bij recruitment marketing is namelijk employer branding Maastricht. We richten ons in deze fase op de strategie en positionering. Als dat allemaal stevig staat, dan gaan we pas beginnen met het creëren en promoten van content. Hiervoor zetten we verschillende kanalen in waarop jouw doelgroep te vinden is, zoals een werken-bij website, blogs, social media en e-mailcampagnes.

Meer over recruitment marketing
ivan, amien en jon bekijken resultaten

Samen bouwen aan een werkgeversmerk in Maastricht?

Dus, ben jij er klaar voor om samen te bouwen aan een ijzersterk werkgeversmerk in Maastricht? Neem gerust vandaag nog contact met ons op. Wij nemen jouw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en kijken wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van employer branding Maastricht. Wij willen namelijk ook dat jij snel jouw openstaande vacature(s) gevuld krijgt en je organisatie naar ongekende hoogtes kan groeien. Je kunt ons doordeweeks elke dag bereiken door ons te bellen of mailen. Heb je liever dat wij je op een geschikt moment bellen? Vul dan ons contactformulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons. Tijd om vliegensvlug die ambities waar te maken!

Neem contact op