Telefoonhoesje.nl

Een effectief recruitment avontuur
Overzicht

Van opladers tot universele telefoonhoesjes en van screeprotectors tot telefoonhouders; Telefoonhoesje.nl is dé webwinkel voor telefoonhoesjes en telefoonaccessoires. Telefoonhoesje.nl levert gratis haar producten aan klanten in zowel Nederland als België. Het bedrijf zag haar aankopen groeien en kon goed extra hulp gebruiken op de werkvloer van een Allround Webshop medewerker.

Klant
Diensten

Detachering, Werving & Selectie

SUCCESVERHAAL TELEFOONHOESJE.NL

De uitdaging

Telefoonhoesje.nl klopte aan bij Wings Recruitment, omdat zij op zoek waren naar een Allround Webshop medewerker. In eerste instantie was het nog onzeker voor hoeveel uur deze medewerker aan de slag kon gaan bij Telefoonhoesje.nl en is er dus gekozen voor detachering. Hiervoor is de vacature webshopmedewerker en marketeer bij Telefoonhoesje.nl en Web Wings uitgezet. Al vrij snel hadden wij een aantal sollicitanten en konden hieruit de beste kandidaat selecteren.

Maar uiteindelijk bleek na enkele maanden dat Telefoonhoesje.nl beter een webshopmedewerker in vaste dienst kon gebruiken. We gingen meteen aan de slag met deze vraag. Toen de vacature eenmaal online stond op ons platform, werd er binnen no-time volop op gereageerd. Als eerste hebben wij de beste kandidaten geselecteerd en de eerste gesprekken uitgevoerd. De allerbeste kandidaten zijn vervolgens uitgenodigd voor een tweede gesprek. Bij de tweede gesprekken met deze sollicitanten schoof Telefoonhoesje.nl aan, om zo natuurlijk zelf de perfecte match te kiezen.

gesprek aan tafel
WAT HEBBEN WE BEREIKT?

Het resultaat

Het resultaat is een succesvolle en vliegensvlugge werving en selectie. Na het selecteren van de beste kandidaat, heeft zij een dagje meegedraaid op de werkvloer. Beide waren tevreden en na wat duidelijke afspraken kon de keuze definitief gemaakt worden. Kijk, daar houden we van bij Wings Recruitment!

TIJD OM ONZE

Vleugels in één te slaan?