Recruitment bureau Limburg

Ben jij als werkgever in Limburg op zoek naar personeel, maar beschik je niet over voldoende middelen of expertise om snel aan de beste kandidaat te komen? Dan ben je bij Wings Recruitment aan het juiste adres. Wings Recruitment is een vooraanstaand recruitmentbureau in Zuid-Limburg dat zich richt op detachering, werving en selectie, recruitment marketing, employer branding én online marketing. Naar wie of wat je ook op zoek bent, als recruitmentbureau in Limburg met een specialisatie in online marketing kunnen wij je altijd helpen met personeel en online marketing.

Over Wings Recruitment
recruitmentbureau in Zuid-Limburg

Gespecialiseerd recruitmentbureau Limburg

De wereld van online marketing staat niet stil. Door de digitalisering die als maar sneller en sneller gaat, kun je als bedrijf niet meer achterblijven op het gebied van online marketing. Nou begrijpen wij maar al te goed dat jij als werkgever met zo’n drukke agenda niet altijd tijd hebt om alles bij te benen. Daarom ben jij nu je zoektocht naar nieuw talent voor jouw bedrijf gestart. Maar waarschijnlijk is het je niet ontgaan dat er een flinke krapte op de arbeidsmarkt is. Het aanbod aan werknemers is beperkt, al helemaal in de provincie Limburg.

Tegelijkertijd zagen wij dat de vraag naar online marketing toppers bleef stijgen en besloten daarom een recruitmentbureau in Limburg op te starten. Recruitmentbureaus in het Noorden van het land mogen dan wel als paddenstoelen uit de grond schieten, maar Limburg is toch vaak het ‘vergeten kindje’. Bij Wings Recruitment zijn we nationaal ingesteld, maar hebben we een groot hart voor Limburg. In korte tijd hebben we al veel werkgevers met prachtige bedrijven mogen koppelen aan geweldige talenten die een liefde hebben voor online marketing en een passie voor het bereiken van doelen.

Bekijk onze diensten

Zekerheid en gemak van een recruitmentbureau in Zuid-Limburg

De zoektocht naar de geschikte kandidaat kan een kostbaar en tijdrovend proces zijn. Zeker als je niet beschikt over de juiste middelen of expertise. Wings Recruitment kan je als recruitment bureau Limburg op verschillende manieren ontzorgen, waardoor jij jouw tijd kunt spenderen aan andere bedrijfsprocessen. Tijdens een uitgebreide kennismaking komen wij graag alles te weten over jouw bedrijf en hoe de ideale match eruit zou zien. Wij stellen belangrijke vragen over de cultuur en organisatie van het bedrijf, maar ook over de gewenste ervaring en capaciteiten van de nieuwe werknemer. Dankzij ons grote netwerk aan professionals kunnen wij snel en gericht te werk gaan om voor jou de beste match te vinden. Ben je benieuwd hoe wij jou als recruitment bureau in Zuid-Limburg van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons en wie weet kunnen we binnenkort met een kop koffie doornemen op welke manier we jou gaan helpen in de (soms eindeloze) zoektocht naar dat ene talent in online marketing.

recruitmentbureau nabij maastricht

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
ivan, amien en jon bekijken resultaten

Detachering in Limburg

Bij Wings Recruitment bieden we als recruitmentbureau Zuid-Limburg een breed aanbod aan diensten aan, waaronder detachering. Detacheren lijkt in het eerste opzicht misschien veel op uitzenden, maar er zijn een aantal belangrijke verschillen. Bij detachering werkt de gedetacheerde bij jou, maar via ons. Wanneer jij om de een of andere reden ineens geen of minder werk kunt bieden aan de gedetacheerde, dan is dat geen probleem. Ons recruitment bureau in Limburg gaat dan op zoek naar vervangend werk voor hem of haar. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken.

Dit is bovendien zeer fijn als je twijfelt over hoeveel mensen je voor de online marketing binnen jouw bedrijf nodig hebt. En waarbij het bij uitzenden meestal om een vrij korte periode gaat, draait het bij detachering meestal om een langere periode, bijvoorbeeld een jaar. Dus is iemand van jouw marketingafdeling om een bepaalde reden voor langere tijd afwezig, maar komt diegene wel weer terug? Dan is detachering via een recruitmentbureau Zuid-Limburg dé uitkomst voor jou als werkgever!

Meer over detachering

Werving en selectie Limburg

Ben jij juist op zoek naar een marketingtalent voor in vaste dienst? Dan kun je bij Wings Recruitment ook aankloppen voor werving en selectie. Wij zijn niet alleen actief als recruitmentbureau in Zuid-Limburg, maar ook in Noord-Limburg. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Een werving- en selectieproces start dan ook altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek waarbij wij volledig inzicht verkrijgen in jouw bedrijf, de openstaande functie en de eisen waaraan de kandidaat moet voldoen.

Vervolgens gaan we van start met de zoektocht. Vanaf dit punt word jij volledig ontzorgd en hoef je bijna nergens meer naar om te kijken (heerlijk toch?!). We starten met het uitzetten van de vacature en schakelen vervolgens ons brede netwerk in. Als we na een scherpe selectie geschikte kandidaten voor jou hebben, stellen wij alleen de beste aan jou voor. Het enige dat jij hoeft te doen, is het kiezen van de persoon waar jij de beste match mee voelt. Tijdens dit gehele proces houden we je uiteraard op de hoogte van alle belangrijke voortgangen, zodat alles zo soepel mogelijk verloopt. Wij staan voor je klaar als recruitment bureau in Noord-Limburg en Zuid-Limburg!

Meer over werving en selectie
recruitmentbureau nabij maastricht

Ons recruitment bureau Limburg vindt jouw online marketing professional

Online marketing is een breed begrip. Het draait allang niet meer alleen om het promoten van jouw bedrijf met traditionele middelen zoals advertenties. We zeggen niet dat adverteren niet werkt, maar tegenwoordig komt er nog veel meer bij kijken. Door het inzetten van de juiste online marketingmiddelen en het uitwerken van een goede strategie, kun jij beter jouw doelgroep bereiken.

Alleen hoe doe je dat precies? Daar weet de online marketeer alles van! Of jij nou op zoek bent naar een online marketeer die jou helpt met SEO, social media of juist een marketing manager die zich richt op het bepalen van de strategie – als recruitment bureau Limburg vinden wij de perfecte kandidaat voor jou. Bij Wings Recruitment geven wij vleugels aan jouw bedrijf, zodat jij jouw doelen binnen de kortste tijd kunt bereiken. Ben je klaar om een vliegende start te maken in de zoektocht naar personeel of heb je andere vragen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij reageren al binnen 24 uur op jouw aanvraag.

Neem contact op