Recruitment bureau Maastricht

Zoek jij geschikt personeel dat aan de slag kan gaan met de online marketing van jouw organisatie? Dan ben je bij Wings Recruitment, hét recruitment bureau nabij Maastricht, aan het juiste adres.

Via ons vind je zeker weten die ene geweldige online marketingster die het team van jouw organisatie kan versterken. Er zijn een aantal manieren waarop wij jou kunnen helpen. Bij Wings Recruitment bieden we als recruitmentbureau nabij Maastricht een breed aanbod aan diensten aan: detachering, werving en selectie, recruitment marketing, employer branding en online marketing.

Over Wings Recruitment
werving en selectie maastricht

Waarom kiezen voor Wings Recruitment?

Als gespecialiseerd recruitmentbureau nabij Maastricht houden wij ons elke dag bezig met mensen en marketing. We zien als geen ander dat online marketing niet meer weg te denken is in ons dagelijks leven. Denk aan alle websites die je op een dag bezoekt, alle advertenties die voorbij komen op jouw mobiel of berichten op social media. Er zijn nog maar weinig mensen die zich niet dagelijks online begeven.

Is jouw organisatie nog niet actief online? Of ontbreekt er bij jouw bedrijf nog een goede onlinemarketingstrategie? Wings Recruitment kan jou als recruitment bureau nabij Maastricht helpen door de beste online marketing expert voor jouw organisatie te vinden. Ondanks dat Wings Recruitment officieel pas haar vleugels sinds enkele maanden heeft uitgeslagen binnen de recruitmentbranche, ontbreekt het ons zeker niet aan jarenlange kennis en ervaring op het gebied van mens én marketing. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk. Hierdoor vinden wij binnen korte tijd de best mogelijke match voor jou.

Bekijk onze diensten

Verschil tussen detachering en werving & selectie

Als je op zoek bent (geweest) naar personeel, dan heb je waarschijnlijk wel eens de termen ‘detachering’ en ‘werving en selectie’ voorbij zien komen. Als je niet zo thuis bent in de wereld van recruitment, lijkt dit misschien hetzelfde, maar dat is zeker niet het geval. Bij werving en selectie wordt er een geschikte kandidaat gezocht voor een vaste functie, terwijl het bij detachering gaat om de invulling van een tijdelijke functie.

Gaat er iemand in jouw bedrijf binnenkort met zwangerschapsverlof of heb jij een project op de planning staan dat een jaar duurt? Dan biedt detachering via ons recruitmentbureau nabij Maastricht uitkomst. Je huurt de gedetacheerde in via ons, wij regelen zaken als betaling van loon en zodra het project is afgerond zoeken wij een nieuw project voor de gedetacheerde. Jij hoeft als werkgever nergens naar om te kijken. Wij regelen het allemaal voor jou.

recruitmentbureau in Zuid-Limburg

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
recruitmentbureau nabij maastricht

Employer branding

Een aantrekkelijk merk zijn voor je (potentiële) klanten; daar denkt iedere organisatie (als het goed is) aandachtig over na. Maar heb je ook wel eens erover nagedacht of jij een aantrekkelijke werkgever bent? Een sterk werkgeversmerk is namelijk een echte talentenmagneet. Toen jaren geleden naar buiten kwam dat werknemers bij Google tussen werktijd mogen pingpongen, een middagdutje mogen doen en gratis maaltijden krijgen, stond vrijwel iedereen gelijk in de rij om bij Google te gaan werken. Deze en meerdere factoren maken Google aan aantrekkelijk werkgeversmerk.

Wil jij ook graag potentiële werknemers laten weten hoe leuk jij bent als werkgever? Wings Recruitment is een recruitmentbureau nabij Maastricht dat weet hoe jij je als werkgever het beste in de markt kunt zetten. Door dit proces zorgvuldig aan te pakken en consistent te verbeteren, werf jij niet alleen nu de beste online marketing specialist, maar zullen ook in de verdere toekomst potentiële werknemers bij jou aankloppen. Wij laten je ook zien hoe je jouw huidige werknemers meer in dit proces kunt meenemen. Een tevreden werknemer is namelijk de beste ambassadeur die je kunt hebben!

Meer over employer branding

Gratis vacature plaatsen

Wil je om te beginnen liever eerst een gratis vacature op ons platform plaatsen? Ook dat is helemaal geen probleem! Met ons dashboard kun jij gemakkelijk en snel een vacature insturen. De vacature staat direct online, waardoor kandidaat meteen kunnen solliciteren. Doordat we als gespecialiseerd recruitmentbureau nabij Maastricht elke dag actief zijn in de online marketing, kunnen we jouw vacature uiteraard goed vindbaar maken.

Plaats gratis een vacature
recruitmentbureau nabij maastricht

Vind vandaag nog personeel

Ben je klaar met wachten tot er eindelijk eens gereageerd wordt op een vacature. Of ben je al die sollicitatiegesprekken die op niets uitlopen helemaal beu? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Vul het contactformulier in, wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Mag het van jou nóg een tikkeltje sneller gaan? Dan kun je ons natuurlijk ook even een belletje geven. Eerst plannen we een adviesgesprek in, zodat we onder het genot van een kop koffie kunnen bespreken wat jij en jouw organisatie precies nodig hebben. Aan de hand van die informatie zullen wij als recruitment bureau nabij Maastricht onze vervolgstappen bepalen om de best mogelijke match te vinden!

Neem contact op