Recruitment bureau Sittard

Is jouw bedrijf of organisatie op zoek naar nieuw talent? Dan ben je bij Wings Recruitment, hét recruitment bureau van Sittard, aan het juiste adres. Bij Wings Recruitment beschikken we over de ideale mix van ervaring en kennis op het gebied van marketing en recruitment. Daarom hebben wij alles in huis om de beste kandidaat voor jou te vinden, om welke opdracht of functie het ook gaat.

Over Wings Recruitment
recruitmentbureau sittard

Deskundig recruitment bureau in Sittard

Bij Wings Recruitment staat communicatie centraal, want alleen door zo goed mogelijk kennis te maken met jou en jouw organisatie kunnen wij de perfecte match vinden. Ons recruitmentbureau in Sittard is gespecialiseerd in online marketing. Je kunt bij ons terecht voor detachering, werving en selectie, recruitment marketing en employer branding in online marketing. Doordat online marketing een belangrijk element is geworden binnen elk bedrijf, stijgt de vraag naar online marketing professionals. Aangezien het aanbod aan marketingprofessionals niet stijgt, is er een krapte op de arbeidsmarkt ontstaan. Je zal waarschijnlijk ook al gemerkt hebben dat het steeds moeilijker wordt om geschikt personeel te vinden. Wings Recruitment is het recruitment bureau in Sittard dat jou hierbij kan helpen.

Bekijk onze diensten

Zekerheid en gemak van een recruitment bureau in Sittard

Beschikt jouw organisatie niet over de juiste kennis en kunde om de online marketing zelf uit te voeren? Dan raden wij sterk aan om dit werk uit te besteden. Online marketing is tegenwoordig veel meer dan een functionerende website hebben en toe een bericht of social media plaatsen. Er komt veel meer bij kijken.

Wij als recruitmentbureau in Sittard kunnen jou helpen bij het vinden van een online marketing talent die jouw bedrijf laat groeien. Wij begrijpen als geen ander dat je de online marketing van je bedrijf niet zomaar uit handen geeft. Er komt namelijk veel bij online marketing kijken. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een recruitment bureau in Sittard dat zelf ook beschikt over ervaring en expertise in online marketing. Wij weten precies over welke capaciteiten uw toekomstige werknemer moet beschikken en kunnen hiervoor de juiste persoon selecteren.

laura en laurens

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
recruitment bureau sittard

Detachering in Sittard

Heb je snel en tijdelijk hulp nodig op het gebied van online marketing? Dan is detachering de oplossing. Als je liever niet een vaste online marketing professional wilt aannemen, is detachering een uitstekende oplossing om je capaciteitsprobleem op te lossen. Bovendien kunnen gedetacheerden je verrassen met nieuwe, frisse ideeën. Zo kunnen jullie van elkaar leren en het bedrijf samen naar een hoger niveau tillen. Wij als recruitment bureau in Sittard kunnen jou helpen met het vinden van de perfecte online marketing specialist voor jouw organisatie. Het voordeel van detacheren is dat de medewerker in dienst bij ons is. Hierdoor loop jij minder risico bij zaken als doorbetaling van loon bij ziekte. Ideaal toch?

Meer over detachering

Werving en selectie via recruitment bureau Sittard

Wings Recruitment staat als gespecialiseerd recruitment bureau in Sittard ook klaar voor werkgevers die op zoek zijn naar een online marketing topper voor in vaste dienst. Bij Wings Recruitment kun je namelijk ook terecht voor werving en selectie. Omdat wij over een uitgebreid netwerk beschikken en altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen online marketing, zijn wij de ideale partij om talent voor jouw organisatie te vinden. Wij zijn een modern recruitmentbureau in Sittard met een frisse blik. Geen gebakken lucht, alleen transparantie en innovatie.

Het werving- en selectieproces start met een uitgebreide kennismaking. Voor deze kennismaking plannen wij een gesprek dat face-to-face, via de telefoon of video call kan plaatsvinden. Tijdens dit gesprek willen wij graag te weten komen wat jouw bedrijf doet, welk type kandidaat het beste past bij de functie en hoe het is om voor het bedrijf te werken. Ook leggen wij tijdens het gesprek onze werkwijze uit, beantwoorden we al je vragen en zorgen we voor een soepel en transparant proces. Nadat we goed geluisterd hebben naar al jouw wensen en behoeftes, hebben wij een goed beeld van de perfecte kandidaat en kunnen we de volgende stap van het proces starten. Dit betekent dat we ons netwerk gaan inschakelen en campagne gaan voeren voor de openstaande vacature. Vervolgens selecteren we de beste kandidaten voor de functie en leggen we deze aan jou voor. En wees niet bang om de touwtjes uit handen te geven; gedurende het hele proces houden we nauw contant, zodat alles verloopt zoals jij voor ogen hebt.

Meer over werving en selectie
recruitmentbureau in Zuid-Limburg

Recruitment bureau Sittard vindt jouw online marketing professional

Tegenwoordig moet online marketing wel een centraal onderdeel zijn van de marketingstrategie. Het is een effectieve manier om potentiële klanten te bereiken. Dat kan onder andere via jouw website of social media. Maar zelfs als je een goede website hebt, kom je niet zomaar op de eerste pagina van Google te staan. Een goede online marketing strategie opzetten vergt veel kennis, tijd en aandacht. Het heeft dan ook geen zin om zonder kennis of ervaring maar iets te gaan proberen. Dat is alleen maar zonde van jouw kostbare tijd en geld.

Wij als gespecialiseerd recruitment bureau in Sittard staan klaar om je te helpen. Samen gaan we op zoek naar de beste online marketing professional voor jouw organisatie. Wij focussen ons op de perfecte match tussen jou en de kandidaat. Ben jij op zoek naar een online marketing professional om je bedrijf te versterken? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ons recruitmentbureau in Sittard jou kan helpen met het vinden van de perfecte match.

Neem contact op