Recruitment marketing Limburg

Het kan een flinke uitdaging zijn om de juiste kandidaten te vinden, hun enthousiast te krijgen en vervolgens te laten solliciteren. En met de spanning in de arbeidsmarkt is het er voor sommige sectoren niet makkelijker op geworden. Om op te vallen tussen alle andere werkgevers is het belangrijk om je als werkgever te onderscheiden. Door creativiteit toe te voegen binnen recruitment marketing in Limburg, verleid je talenten om bij jouw organisatie te komen werken. Wings Recruitment ondersteunt jou hierbij. Wij creëren efficiënte en doelgerichte campagnes en verhogen de ervaring die de kandidaat bij jullie krijgt. Wings Recruitment is hét recruitmentbureau in Zuid-Limburg voor recruitment marketing. Zelfs als jouw organisatie in Noord-Limburg ligt, is recruitment marketing bij ons mogelijk.

Over Wings Recruitment
doelgroep

Wat is recruitment marketing in Limburg?

Een simpele vacaturetekst en een advertentie in de krant. Dat was vroeger genoeg geweest om tientallen sollicitanten voor je deur te hebben staan. Nu is dit wel anders. Talenten die op zoek zijn naar een nieuwe baan willen meer weten over zaken zoals de missie en visie van het bedrijf, de bedrijfscultuur en soms zelfs hoe het kantoor eruit ziet. Zijn er flexibele werkplekken? Of is er een ergonomisch bureau? Online zoekt de potentiële werknemer naar zoveel mogelijk informatie die voor hem of haar relevant is en besluit op basis daarvan wel of niet te solliciteren. Al met al draait het om het imago van jouw organisatie. En hoe daarop wordt ingespeeld, is door de inzet van recruitment marketing in Limburg of heel Nederland. Het doel is om gerichter potentiële kandidaten te werven en aan te sporen. Niet meer hagelschieten dus, maar een effectieve en doelgerichte aanpak.

Meer over recruitment marketing

Recruitment marketing hetzelfde als employer branding?

Er is een dunne lijn tussen recruitment marketing en employer branding. Bij employer branding draait het om het proces voor het vastleggen van het werkgeversmerk. In Limburg recruitmentmarketing inzetten, betekent het promoten van content en specifieke vacatures waarin het werkgeversmerk duidelijk naar voren komt. Daarnaast is in Limburg recruitment marketing meetbaar, employer branding niet. Uiteindelijk is het bij recruitment marketing van belang om bewustzijn en overweging te creëren bij nieuwe talenten.

laura en laurens

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl

Een goed doordachte én effectieve aanpak

Is jouw organisatie gevestigd in Limburg en is recruitment marketing wat je nodig hebt? Wij verzorgen zowel in Noord-Limburg als Zuid-Limburg recruitment marketing. Onze eerste stap is langskomen voor een goed gesprek met jou als werkgever en eventueel huidige werknemers. Onze deskundige recruitment marketeers hebben namelijk zoveel mogelijk informatie nodig voor het uitstippelen van een recruitmentcampagne. Als jonge speler in de recruitmentbranche zijn wij innovatief, maar ontbreekt het ons niet aan deskundigheid. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring op zowel het gebied van online marketing als recruitment. Dat is nog eens een uitkomst! Verder is onze aanpak transparant, oplossingsgericht en persoonlijk. Bij Wings Recruitment ben je geen nummertje. Hier houden wij van persoonlijke aandacht en korte lijnen. Dat is fijn voor jou, maar ook voor ons.

Contact opnemen

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Is recruitment marketing niet precies wat je zoekt, maar ben je wel dringend op zoek naar toptalent? Naast dat wij in Limburg helpen met recruitmentmarketing, kun je bij ons in Zuid-Limburg ook terecht voor recruitment. Door in Zuid- Limburg te kiezen voor recruitment, nemen wij het gehele werving- en selectieproces voor jou uit handen. Dit betekent dat wij goed weten naar wie we op zoek moeten gaan aan de hand van jouw wensen en behoeften. Vervolgens gaan we aan de slag door ons brede netwerk in te schakelen en online campagne te voeren. Alleen de beste kandidaten worden aan jou voorgesteld. Zodra je een beslissing hebt kunnen nemen, doorlopen wij samen met jou en jouw nieuwe toptalent de laatste zaken, zoals het contract opstellen en ondertekenen. Maar je hoeft in ieder geval niet meer talloze sollicitatiegesprekken te voeren met kandidaten die achteraf niet eens bij het profiel van de vacature passen. En denk jij nu: “Maar ik zit met mijn organisatie in Noord-Limburg. Kan ik dan niet aankloppen bij Wings Recruitment?” Maak je geen zorgen. Vanuit Noord-Limburg is recruitment marketing bij Wings Recruitment ook zeker mogelijk.

Meld je aan
recruitmentbureau nabij maastricht

In Limburg recruitment marketing bij Wings Recruitment

Hoewel ons bedrijf ‘Wings Recruitment’ nog pas vrij kort bestaat, heeft ieder talent in ons team al jarenlange kennis en ervaring. Elke maandag tot en met vrijdag staan wij dan ook klaar voor het beantwoorden van al jouw vragen. Kun jij niet wachten om de handen ineen te slaan met ons? Laat dan een bericht achter via ons contactformulier of bel ons gewoon even op. Plan dan gelijk een gratis vrijblijvend adviesgesprek in. Wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn om jouw vraag naar personeel op te lossen.

Neem contact op