Recruitment marketing Maastricht

Recruitment marketing in Maastricht is een gerichte strategie en tactiek die toegepast wordt om kandidaten te bereiken, boeien en binden. Het doel van recruitment marketing is om meer gekwalificeerde en getalenteerde kandidaten aan te trekken. De traditionele manier van kandidaten werven is verleden tijd. Heb jij last van een personeelstekort bij jouw organisatie en lukt het maar niet om de juiste kandidaat te vinden die geschikt is voor de functie of past bij jouw organisatie? Wings Recruitment helpt jou hierbij door middel van recruitment marketing in Maastricht. Met onze kennis over zowel recruitment als online marketing weten wij welke strategie het meest effectief is. Tijd om een geschikte kandidaat te vinden voor jou.

Over Wings Recruitment
employer branding

Wat is recruitment marketing in Maastricht?

De hevige strijd om goed personeel wordt ook wel eens de ‘War for Talent’ genoemd. Deze speelt al een aantal jaren en wordt steeds heviger. Marketing heeft tegenwoordig een belangrijke rol als het aankomt op het bereiken van talent. Als werkgever is enkel het publiceren van een vacature niet meer genoeg. De schaarste vraagt om een creatieve en bewuste aanpak voor het benaderen van de doelgroep. Met behulp van marketing wordt er nadruk gelegd op de meerwaarde van het bedrijf. Potentiële kandidaten kijken door de overvloed namelijk verder dan alleen de vacature. Ze willen graag een kijkje nemen binnen het bedrijf en weten hoe jouw organisatie maatschappelijk betrokken is. Recruitment marketing Maastricht speelt in op het gedrag, leefmilieu en de interesses van jouw specifieke doelgroep. Door middel van onder andere content marketing, social media, jobsites (zoals Indeed), events en referrals leg je contact met de potentiële kandidaat en probeer je deze te verleiden tot solliciteren.

Meer over recruitment marketing

Belangrijke onderdelen in Maastricht voor recruitment marketing

Maar hoe stel je een recruitment marketing campagne in Maastricht op en hoe zorg je ervoor dat deze effectief is? We kunnen je in ieder geval meteen vertellen dat er geen gouden strategie is die voor elke organisatie werkt. Het opzetten van een aantrekkelijke recruitment marketing campagne heeft verschillende onderdelen die per organisatie weer anders ingevuld zullen worden. Belangrijke onderdelen zijn de werkgeversidentiteit, de doelgroep en intern. Om in Maastricht een uniek recruitmentmarketing plan uit te werken, willen we graag eerst uitgebreid kennis maken met jouw organisatie. Tijdens dit gesprek willen we graag meer weten over de bedrijfscultuur en welke werknemer jij zoekt. Aan de hand van een uitgebreide kennismaking weten wij hoe we verder kunnen met het uitwerken van een strategie in Maastricht voor recruitment marketing.

laura en laurens

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
SEO-specialist Limburg

Waarom vraagt Maastricht recruitment marketing zoveel aandacht?

Denk jij door Facebook in te zetten iedereen te kunnen bereiken? Think again. Het mag dan wel een social media platform zijn, maar dat betekent nog niet dat jij daar iedereen mee bereikt. Als jij jongeren tussen de 20 en 25 jaar oud wil werven, dan is Facebook niet the place to be. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de boodschap die je wilt overbrengen. Zo zie je maar dat als je geen tijd en aandacht besteedt aan Maastricht recruitment marketing, je tijd en geld weggooit. Alleen door het uitwerken van een goed doordachte en effectieve recruitment marketing strategie in Maastricht, behaal jij de doelstellingen omtrent het werven van personeel. Daarnaast levert recruitment marketing je een sterk werkgeversimago op, een betere match tussen kandidaat en bedrijfscultuur, enthousiasme binnen de organisatie en de uitstraling van een professionele organisatie.

Contact opnemen

Als talent op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij geen werkgever, maar juist een getalenteerde webdeveloper, copywriter SEO of content marketeer? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast recruitment marketing in Maastricht kun je bij ons namelijk ook terecht voor het vinden van jouw droombaan. Op ons vacatureplatform hebben wij regelmatig toffe uitdagingen voor online marketing professionals staan. Staat er toch geen geschikte vacature voor jou tussen? Niet getreurd, dan kun jij je toch inschrijven bij ons. Je komt dan terecht in onze talentenpool, waar we jou als online marketingtopper op de hoogte stellen zodra er een geschikte vacature bij ons binnenkomt.

Bekijk alle vacatures
romy en jasper in gesprek

Gevestigd in Maastricht? Kies voor recruiting door Wings Recruitment

Zoek jij hoognodig naar personeel voor jouw organisatie? In Maastricht kun je voor recruitment marketing Wings Recruitment inschakelen. Als innovatieve nieuwkomer binnen de branche kunnen wij jou middels onze frisse blik op de arbeidsmarkt en uitgebreide kennis over online marketing jou daar goed bij helpen. Waarbij andere recruiters in Maastricht vastgeroest zijn omtrent recruiting, zetten wij altijd die extra stap voor jou. Geen standaard procedures, maar échte aandacht voor jou, jouw organisatie en toekomstige medewerker(s). Daarnaast blijven wij ons bij Wings Recruitment  altijd ontwikkelen middels trainingen en het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen. Ons getalenteerde team staat vijf dagen per week voor jou klaar om aan de slag te gaan. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen of het starten van een traject – wij helpen je graag. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op