Recruitment marketing Sittard

Recruitment marketing in Maastricht is een gerichte strategie en tactiek die toegepast wordt om kandidaten te bereiken, boeien en binden. Het doel van recruitment marketing is om meer gekwalificeerde en getalenteerde kandidaten aan te trekken. De traditionele manier van kandidaten werven is verleden tijd. Heb jij last van een personeelstekort bij jouw organisatie en lukt het maar niet om de juiste kandidaat te vinden die geschikt is voor de functie of past bij jouw organisatie? Wings Recruitment helpt jou hierbij door middel van recruitment marketing in Maastricht. Met onze kennis over zowel recruitment als online marketing weten wij welke strategie het meest effectief is. Tijd om een geschikte kandidaat te vinden voor jou.

Over Wings Recruitment
SEO-specialist Maastricht

Waarom in Sittard kiezen voor recruitment marketing?

Recruitment marketing in Sittard is geen vervanger voor ‘normaal’ recruitment. Het moet gezien worden als een aanvulling. Het grote verschil in Sittard tussen recruiting en recruitment marketing is dat je met recruiting iemand werft voor een specifieke vacature terwijl je bij recruitment marketing marketing methodes en tactieken inzet om talenten te bereiken. Recruitment marketing ligt dus eigenlijk in de vroegste fase van het recruitment proces. Voor jou als organisatie in Sittard is het doel van recruitmentmarketing om toptalenten te vinden en aan te trekken. De traditionele manier van personeelswerving is allang verleden tijd. Dat komt omdat de hedendaagse kandidaat tegenwoordig veel meer meeneemt in de overweging om te solliciteren. Potentiële kandidaten gedragen zich steeds vaker als consument. Ze verwachten niet alleen een uitgebreide en unieke vacature, maar nemen ook een kijkje op je social media, lezen reviews over jou als werkgever en lezen graag meer over de bedrijfscultuur.

Meer over recruitment marketing

Wat komt er kijken bij recruitment marketing in Sittard

Zodra je het besluit hebt genomen om onze hulp in te schakelen voor recruitment marketing in Sittard, dan is er eerst aardig wat werk aan de winkel. Het begint met een goed gesprek, wellicht met een lekkere kop koffie erbij. Tijdens dit gesprek willen wij graag meer te weten komen over jouw organisatie en de wensen in een ideale kandidaat. Denk hierbij aan zaken zoals leeftijd, woonplaats en opleidingsniveau. Aan de hand van die informatie gaan wij verder aan de slag met de juiste middelen en kanalen om deze kandidaat te bereiken. We werken een strategie uit die aansluit op jouw organisatie. Pas als jij 100% tevreden bent met de voorgestelde recruitmentcampagne, is het tijd om recruitment marketing in Sittard te starten.

laura en laurens

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl

Niet wat je zoekt? Wellicht werving en selectie of detachering

Is recruitment marketing in Sittard toch niet het antwoord op jouw personeelsvraagstuk? Misschien dat een van onze andere diensten je meer aanspreekt. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor detachering, werving en selectie, employer branding en online marketing. Als recruitmentbureau in Sittard is recruiting van online marketing professionals voor ons dagelijkse kost. Wij weten niet alleen welke online marketing tools en boodschappen we moeten inzetten om de perfecte match voor jou te vinden. Nee, wij kunnen ook tijdelijke mankracht regelen of het volledige werving- en selectieproces uit handen nemen.

Contact opnemen

Hé professional, ben jij wie wij zoeken?

Ben jij geen werkgever met interesse in recruitment marketing in Sittard, maar ben je juist een professional die op zoek is naar een uitdaging? Vergeet niet dat wij als recruitmentbureau ook vaak op zoek zijn naar talenten zoals jij. Organisaties kloppen regelmatig bij ons aan met de vraag naar goed personeel met kennis en ervaring in online marketing. Dat is niet vreemd, aangezien de digitalisering nog steeds hard stijgt. We kunnen niet meer zonder. Daarom kunnen organisaties jouw hulp goed gebruiken. Of je nu graag vast aan het werk gaat binnen een bedrijf, of liever tijdelijk helpt bij grote projecten – er is altijd wel een geschikte uitdaging voor jou. Ons actuele aanbod aan banen vind je op onze vacaturepagina. Dit aanbod vullen wij direct aan zodra een werkgever zich bij ons heeft gemeld. Het kan echter ook zo zijn dat een werkgever zelf een openstaande vacature heeft geplaatst. Je hoeft je geen zorgen te maken over de vacatures die door de werkgever zelf geplaatst zijn. Wij krijgen namelijk altijd een seintje als iemand een vacature heeft geplaatst en controleren deze meteen. Zo kun jij met gerust hart contact opnemen met deze organisatie, wetende dat het een bedrijf is dat je kunt vertrouwen.

Bekijk alle vacatures
recruitment bureau sittard

Wings Recruitment – dé specialist in recruitment en online marketing

Wings Recruitment is hét recruitmentbureau in Sittard met een specialisatie in online marketing. Wij helpen onder andere organisaties in Sittard met recruitmentmarketing en we helpen kandidaten met het maken van vervolgstappen in hun carrière. Dus of je nu werkgever bent of online marketing professional; bij ons kun je altijd terecht voor advies. Bij Wings Recruitment zijn we open en transparant in onze communicatie. Bij ons draait het om de beste ervaring voor jou. Wij staan voor de ontwikkeling van onze klanten, kandidaten én teamleden. Ben jij enthousiast geworden? Neem dan vandaag nog contact met ons op en plan een gratis vrijblijvend adviesgesprek in. Tijdens dit gesprek luisteren wij uitgebreid naar jouw wensen en behoeften en bespreken wij de mogelijkheden voor jouw organisatie. Zet vandaag nog de stap naar een effectief en efficiënt recruitmentproces dankzij recruitment marketing in Sittard via Wings Recruitment.

Neem contact op