SEO-specialist Heerlen

Is jouw organisatie op zoek naar een datagedreven marketeer, bijvoorbeeld omdat de website slecht vindbaar is? Een SEO-specialist in Heerlen kan jou helpen om jouw website naar de top van Google te brengen. Hij/zij maakt een analyse en bedenkt vervolgens een goede strategie. Hij/zij weet precies welke aanpassingen er nodig zijn op jouw website, begeleidt de implementatie en creëert ook nog eens een top backlinking profiel. Tijd om groei te realiseren? Schakel dan een SEO-marketeer in Heerlen in.

SEO: Search Engine Optimization

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. SEO moet zeker niet verward worden met SEA (Search Engine Advertising). Bij SEO draait het namelijk om het verbeteren van de online vindbaarheid via de organische zoekresultaten. SEA is het inzetten van advertenties om beter gevonden te worden. Bij SEO komen drie pijlers kijken: techniek, structuur en content. Een goede technische invulling vormt de basis voor een goede vindbaarheid via de zoekmachines. Denk hierbij aan de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van de website. Content is álle content die op de website te vinden is. Dus niet alleen tekst, maar ook foto’s en video’s. Het is belangrijk dat deze ook geoptimaliseerd zijn voor SEO. En dan tot slot: autoriteit. Bij autoriteit gaat het om linkbuilding. Dit is het werven van externe links die verwijzen naar jouw website. Dit leidt tot groei in waarde en bereik, waardoor de website hoger zal ranken in de zoekmachine.

De rol van de SEO-specialist in Heerlen binnen jouw organisatie

Even zelf aan de slag gaan met SEO? Dat zou natuurlijk fijn zijn, maar SEO vraagt de nodige kennis en kunde. Het is arbeidsintensief en continuïteit is van belang. Hoger ranken in Google doe je niet even zomaar. Een SEO-marketeer in Heerlen weet als de beste hoe de website aan de top van de organische zoekresultaten komt. De marketeer zal starten met een uitgebreid analyse, gevolgd door een zoekwoordenonderzoek. De nieuwe zoekwoorden zijn termen die jouw doelgroep intypt op Google en dus gebruikt om bij jouw website terecht te komen. De SEO-specialist weet precies wat er op het gebied van techniek, structuur en content moet gebeuren om ervoor te zorgen dat het aantal websitebezoekers stijgt.

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
SEO-specialist Heerlen

Zo vinden wij jouw SEO-marketeer in Heerlen

Bij Wings Recruitment weten we veel over recruitment en online marketing. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij online marketing en hoe we de juiste online marketeer voor jouw organisatie moeten vinden. Zo weten wij precies waar een SEO-marketeer in Heerlen aan moet voldoen. Wanneer jij als werkgever hier zelf geen verstand van hebt, dan kan het lastig worden om de juiste kandidaat te vinden.

Bij Wings Recruitment hebben we kennis en ervaring op het gebied van recruitment en online marketing. Dus een catchy vacature opstellen én deze zo verspreiden dat deze de juiste doelgroep aantrekt? Laat dat maar aan ons over! Liever volledige ontzorging van het werving- en selectieproces? Ook dat is geen probleem. Taken zoals de eerste sollicitatiegesprekken voeren, kunnen wij ook voor je regelen. Tijdens het hele proces houden wij natuurlijk rekening met al jouw wensen en houden we je op de hoogte omtrent alle ontwikkelingen. Transparantie, deskundigheid en persoonlijke aandacht zijn drie van onze zes kernwaarden. That’s the Wings Way of working.

Ben jij de SEO-specialist in Heerlen die wij zoeken?

Ben jij niet een werkgever maar juist een SEO-marketeer in Heerlen? Wellicht ben jij de persoon die wij zoeken. Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, neem dan eens een kijkje bij ons aanbod. Misschien hebben wij wel een mooie carrière voor jou in de aanbieding. Er melden zich namelijk regelmatig werkgevers bij ons die op zoek zijn naar analytische en ambitieuze marketeers die infiniteit hebben met zoekmachine optimalisatie.

Tegenwoordig is SEO een essentieel onderdeel van online marketing en veel werkgevers kunnen dus wel een SEO-specialist uit Heerlen gebruiken. De vraag naar analytische toppers stijgt. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Bekijk dan alle openstaande vacatures via ons vacatureplatform en misschien ben jij wel dé SEO topper die wij zoeken voor één van onze klanten. Zit er toch geen goede match tussen? No worries, je kunt je ook inschrijven voor onze Wings Recruitment talentenpool. Je komt dan in ons systeem terecht. Zodra wij de perfecte vacature voor jou binnen krijgen, nemen wij contact met je op. Dat is nog eens fijn geregeld.

Waarom Wings Recruitment?

Als hét gespecialiseerde recruitmentbureau van het Zuiden weten wij vrijwel altijd de juiste SEO-specialist voor jouw organisatie in Heerlen te vinden. Of je nu een bedrijf hebt in de retail of zakelijke dienstverlening, wij zorgen voor de perfecte match. En of dit nu via detachering of toch werving en selectie gaat, dat maakt ons niet uit. Bij Wings Recruitment kun je namelijk terecht voor beiden. Heb je nog vragen omtrent een SEO-specialist Heerlen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan vijf dagen per week klaar om jouw vragen over recruitment en online marketing te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en wie weet heb jij binnen de kortste keren een eigen SEO-marketeer op de werkvloer in Heerlen.

Neem contact op
SEO-specialist Heerlen