Werving en selectie Limburg

Goed personeel komt meestal niet zomaar uit de lucht vallen. Werving en selectie van goede kandidaten in Limburg kost vaak veel tijd. Daarom besluiten veel bedrijven dit uit te besteden. Denk jij hier als werkgever ook over het uitbesteden van de werving en selectie Zuid-Limburg of werving en selectie Noord-Limburg? Een recruiter in Limburg van Wings Recruitment helpt je daar graag mee. Met Wings Recruitment heb je er vliegensvlug een nieuwe en goede gekwalificeerde online marketingtopper op de werkvloer bij.

Over Wings Recruitment
werving en selectie limburg

Werving en selectie in Limburg

Is jouw organisatie gevestigd in Limburg en is het maar lastig om een goede kandidaat te vinden? Dat klinkt niet vreemd in onze oren. De krapte op de arbeidsmarkt neemt namelijk al een tijd flink toe. Daarnaast ruilen nog steeds veel hoogopgeleiden de provincie in door hun carrière te starten in de Randstad. Hierdoor is de spoeling erg dun geworden en is werving en selectie in Noord-Limburg vrij lastig. Voor werkgevers die niet al te veel kennis hebben van de wereld van recruitment kan het daardoor erg lastig zijn om die ene perfecte match te vinden. Dit is waar wij van Wings Recruitment als werving- en selectiebureau Limburg kunnen helpen. We doen zowel werving en selectie in Noord-Limburg als werving en selectie in Zuid-Limburg. Waar jouw organisatie dus ook gevestigd mag zijn in Limburg, bij ons kun je altijd aankloppen.

Meer over werving en selectie

Aanpak Limburg werving en selectie

Als werving- en selectiebureau Limburg zijn we erop gericht jou vliegensvlug te koppelen aan de beste kandidaat. Als je ervoor kiest om onder onze vleugels mee te vliegen, starten wij het werving- en selectieproces met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij jouw wensen en behoeften volledig in kaart. Zo bespreken we bijvoorbeeld of je op zoek bent naar een content manager of toch juist een SEO-specialist. Het invullen van specialistische functies is vaak tijdrovend en kostbaar. Aan de hand van onze kennis en expertise nemen we deze werving en selectie in Limburg uit handen om je volledig te ontzorgen. Zo kun jij je bezighouden met andere belangrijke bedrijfsprocessen.

romy en jasper in gesprek

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
SEO-specialist Heerlen

Andere vormen van recruitment in Limburg: detachering

Heb je op de korte termijn een online marketingtalent nodig voor een tijdelijk project? Dan is detachering de vorm van recruitment Limburg die jij nodig hebt. Dankzij detachering heb je snel en zonder veel poespas de juiste mensen aan de slag. Daar zorgen wij van Wings Recruitment wel voor. Wij selecteren voor jou de beste kandidaat die past bij de taak én de onderneming om ervoor te zorgen dat jij de doelen van jouw organisatie kan behalen. Het verschil tussen werving & selectie en detachering is dat er bij detachering iemand wordt uitgeleend aan jouw bedrijf. Bij werving en selectie in Zuid-Limburg neem jij een werknemer vast in dienst.

Meer over detachering

Kosten werving en selectie in Limburg

Wat kost werving en selectie in Noord-Limburg eigenlijk? Daar kunnen we vrij kort over zijn: je betaalt slechts eenmalig de zogeheten werving en selectie fee. De hoogte van de werving en selectie fee wordt berekend aan de hand van een percentage van het bruto fulltime jaarsalaris, inclusief vakantiegeld. Wel verschilt dit percentage per functie en contract. Hoe hoog de fee dus precies is, kan pas worden bepaald tijdens het vrijblijvende adviesgesprek. Neem dus vandaag nog contact met ons op om een gratis adviesgesprek in te plannen en kom meer te weten over het kostenplaatje.  Bij werving en selectie in Zuid-Limburg betaal jij voor zaken als het (her)schrijven van de vacaturetekst om deze goed vindbaar te maken, het verspreiden van de vacature, gespreksvoering met potentiële kandidaten, het voorleggen van de beste kandidaten en het samen uitvoeren van de tweede gesprekken. Het voordeel aan werving en selectie in Limburg is dat je niks hoeft te betalen als wij geen geschikte match hebben kunnen vinden!

Meer over werving en selectie
typen op laptop

Gratis vacature plaatsen

Wil je het toch liever eerst zelf proberen om geschikt personeel te vinden? Geen probleem. Je mag hierbij gerust gebruikmaken van ons vacatureplatform. Via ons dashboard kun jij namelijk gemakkelijk en snel een vacature insturen. De vacature staat direct online waardoor kandidaten gelijk kunnen solliciteren. Doordat we als gespecialiseerd werving- en selectiebureau Limburg elke dag actief bezig zijn met onze eigen online marketing, is jouw vacature goed vindbaar.

Plaats een vacature

Vind vandaag nog personeel

Heb je geen zin meer om te wachten tot er eindelijk eens iemand reageert op je vacature of heb je geen behoefte meer aan sollicitatiegesprekken die toch op niets uitlopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Vul het contactformulier in, dan nemen wij binnen een dag contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook opbellen als je dat fijner vindt. Eerst plannen we een adviesgesprek in, zodat samen kunnen bespreken wat jij en jouw organisatie precies nodig hebben. Aan de hand van die informatie zullen wij de vervolgstappen van werving en selectie in Noord-Limburg bepalen en voor jou aan de slag gaan!

Neem contact op
seo specialist maastricht