Werving en selectie Sittard

In Sittard aan de slag gaan met werving en selectie? Look no further. Wings Recruitment is hét werving- en selectiebureau in Sittard dat jou daarbij kan helpen. Wij gaan vliegensvlug en effectief aan de slag met het vinden van het allerbeste talent voor jouw organisatie. Zo kun jij met jouw organisatie naar ongekende hoogtes vliegen. Tijd om ambities waar te maken.

Over Wings Recruitment
laura schrijft taken op whiteboard

Kies Wings Recruitment voor jouw recruitment in Sittard

“Waarom Wings Recruitment?”, vraag je je misschien af. Wings Recruitment is het gespecialiseerde recruitmentbureau in Zuid-Limburg die jou helpt bij de zoektocht naar online marketing professionals. Door ons uitgebreide netwerk, onze persoonlijke aanpak én kennis over zowel online marketing als recruitment, weten wij snel de beste kandidaten voor jou te vinden. Als jonge speler in de recruitmentwereld beschikken wij over een frisse blik op de huidige arbeidsmarkt. Laten we vooropstellen dat die er momenteel voor werkgevers in Limburg niet rooskleurig uitziet. Er speelt een flinke krapte op de arbeidsmarkt, Limburg vergrijst sterk (veel mensen gaan met pensioen) en dan trekken er ook nog eens veel jonge professionals naar de Randstad. Hierdoor hebben werknemers steeds minder keus. Ondertussen blijft het aantal openstaande vacatures stijgen en de werkzoekende hebben ruime keuze. Al met al wordt recruitment in Sittard er niet makkelijker op voor werkgevers zonder kennis en ervaring in recruitment van marketing professionals. Maar, met onze jonge en frisse blik op de huidige arbeidsmarkt weten wij ons door de uitdagingen heen te slaan.

Meer over werving en selectie

Belangrijk bij het kiezen van een werving- en selectiebureau in Sittard

Als je recruitment in Sittard wil uitbesteden, is natuurlijk elke factor belangrijk bij het beslissen met welk werving- en selectiebureau in Sittard jij gaat samenwerken. Toch zijn er een aantal zaken waar je extra goed op moet letten. Ten eerste is het van belang dat er een klik is met het werving- en selectiebureau in Sittard. Het is namelijk niet zomaar iets dat je uit handen geeft. Werving en selectie in Sittard is een investering. Het is dan ook erg belangrijk dat je vertrouwen hebt in de partij waarmee je besluit samen te werken. Zorg dus dat er een echte klik is met het recruitmentbureau. En wees daarnaast op je hoede voor zogeheten ‘cowboy recruiters’. Dit zijn recruiters die niet het beste met je voor hebben. Ze geven weinig informatie weg en brengen uiteindelijk een hoge factuur in rekening. Wij hebben een hekel aan dit soort praktijken. Bij ons staat duidelijkheid en transparantie voorop. Als je kiest voor recruitment in Sittard bij ons, kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

seo specialist maastricht

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl

Wat is het verschil tussen werving en selectie, detachering en uitzenden?

Om goed uit te kunnen leggen wat het verschil is tussen werving en selectie in Sittard, detachering en uitzenden, willen we je eerst wijzen op de meest belangrijke verschillen tussen detachering en uitzenden. Om te beginnen zit er een duidelijk verschil in de contracten. Een uitzendkracht werkt op oproepbasis en krijgt enkel de uren betaald die hij of zij gewerkt heeft. Een gedetacheerde staat onder een vast urencontract bij ons. Wij zorgen dus voor de opdrachten, ook wanneer jij even geen werk hebt voor de gedetacheerde. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om zaken zoals ziekte en doorbetaling van loon, want wij regelen dat allemaal. Als jij op zoek bent naar een hoogopgeleide professional, dan is detachering de oplossing voor jou. Meestal gaat het bij uitzenden namelijk op lbo- of mbo-opgeleid personeel, terwijl het bij detachering om hbo en hoger opgeleid personeel gaat. Tot slot is detachering gericht op een langdurige arbeidsrelatie. De gedetacheerde zal op basis van jouw gewenste periode aan de slag gaan. In de meeste gevallen gaat het hierbij om een termijn van minstens een half jaar. Zowel voor, tijdens als na dit traject investeren wij in de gedetacheerde door middel van coaching en trainingen.

Ondanks de duidelijke verschillen tussen deze twee, gaat het bij detachering en uitzenden beide om arbeid van tijdelijke duur. Als je op zoek bent naar een online marketing topper die bij jouw organisatie in vaste dienst moet komen werken, dan is werving en selectie in Sittard de juiste keus. Onze recruiter Sittard gaat graag aan de slag met deze zoektocht.

Hoe gaat onze recruiter in Sittard te werk?

Zodra je ervoor gekozen hebt om op onze vleugels mee te vliegen, gaan wij direct voor jou aan de slag. Onze recruiter in Sittard zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen voor het inplannen van een afspraak waarin wij uitgebreid kennis met jou en jouw organisatie maken. Tijdens dit gesprek kun je ons alles vertellen over jouw wensen en behoeften. Wanneer we een duidelijk beeld hebben van wie jij zoekt, is het tijd om alles in werking te zetten. De eerste stap is om te kijken of we in onze huidige talentenpool nog een geschikte kandidaat hebben. Is dit niet het geval, dan gaan we een campagne voor je uitrollen. Dit houdt in dat we de vacature verspreiden via onze online kanalen, maar natuurlijk ook nog andere lijntjes uitgooien. Dankzij onze hands-on aanpak bij werving en selectie in Sittard weten wij vliegensvlug de perfecte match te vinden voor jou.

Neem contact op

Plaats je vacature gelijk online

Wil je gratis online marketing professionals bereiken die op zoek zijn naar een uitdaging? Waarschijnlijk heb je de vacature dan al op de website van jouw organisatie en op LinkedIn geplaatst. Maar wist je dat je de vacature ook geheel kosteloos op ons platform kunt zetten? Dit kun je makkelijk binnen enkele minuten zelf regelen via ons dashboard. Na inzending staat jouw vacature direct online en is deze zichtbaar voor talloze ambitieuze professionals. Een simpele maar effectieve manier om jouw bereik gratis te vergroten. Mocht je na het plaatsen van de vacature toch, om wat voor reden dan ook, nog hulp in willen schakelen, neem dan zeker contact met ons op. Onze recruiter in Sittard staat klaar om je te helpen.

Plaats een vacature