Werving en selectie Heerlen

Extra handjes op de werkvloer nodig om de groei van jouw organisatie bij te benen of juist te realiseren? Wij helpen je graag met werving en selectie in Heerlen en omgeving om zo de juiste match voor jouw organisatie te vinden. Onze recruiter in Heerlen vindt vliegensvlug de beste online marketing toppers. Zo kun jij binnen de kortste keren de ambities van jouw organisatie eindelijk waarmaken.

Over Wings Recruitment
recruitmentbureau nabij maastricht

Waarom kiezen voor recruitment in Heerlen?

Wings Recruitment is hét gespecialiseerde bureau voor werving en selectie in Heerlen. Wij bij Wings Recruitment hebben kennis over zowel online marketing als recruitment. Hierdoor weet onze recruiter in Heerlen de beste professional voor jouw organisatie te vinden en selecteren. Dankzij ons grote netwerk in Limburg, maar ook dankzij onze kennis en ervaring, weten wij snel en effectief jouw vacature in te vullen. Bij onze recruitment in Heerlen krijg je geen dertien-in-een-dozijn-kandidaten, maar alleen uitgesproken professionals die echt bij jouw organisatie passen. En bij ons geldt het principe: ‘we cure, you pay’ (no cure, no pay). Alleen als wij de geschikte persoon vinden, betaal jij hiervoor.

Meer over werving en selectie

Onze specialisatie voor werving en selectie Heerlen

Momenteel staat er hoogspanning op de arbeidsmarkt en de verwachting is dat dit nog wel een flinke tijd zal doorzetten. Dit betekent dat we de vraag in Heerlen voor werving en selectie van online marketing medewerkers zien stijgen. Tegelijkertijd trekken nog steeds veel professionals weg uit (Zuid-)Limburg. Het is als een druppel op een gloeiende plaat. Toch is het niet onmogelijk om in deze huidige omstandigheden jouw beste match te vinden. Wij weten precies hoe we werving en selectie in Heerlen aan moeten pakken. Wij hebben flinke kennis op het gebied van recruitment en online marketing. Zo weten wij wat jij als werkgever kunt doen om potentieel talent naar je toe te trekken, maar ook welke online middelen je hiervoor kunt inzetten. We voeren onder andere de sollicitatiegesprekken om de juiste professionals te selecteren, maar kunnen bijvoorbeeld ook een werken-bij-website voor jouw organisatie bouwen én monitoren. Dat is nog eens handig!

recruitmentbureau in Zuid-Limburg

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
recruitmentbureau nabij maastricht

Werving en selectie in Heerlen, hoe werkt dat?

We kunnen je jammer genoeg niet het schaap met de vijf poten beloven, en nee ook niet de vogel met drie vleugels. Als je er zeker van bent dat werving en selectie in Heerlen is wat jij nodig hebt, en niet detachering bijvoorbeeld, neem dan vandaag nog contact met ons op. Zodra je het contactformulier op de website hebt ingevuld óf ons een belletje hebt gegeven, plannen wij zo snel mogelijk een gesprek met jou in om te kunnen starten met recruitment Heerlen. Het eerste gesprek is een uitgebreide kennismaking waarin wij zullen vragen naar welk talent je precies op zoek bent. Mag het een beginnend professional zijn of moet deze persoon toch al meer ervaring hebben? Maar we willen natuurlijk ook graag meer weten over jouw organisatie. Wat is de bedrijfscultuur? Op welke locatie zal het nieuwe personeelslid komen werken en wat zijn de werktijden?

Als we alles goed in kaart hebben gebracht, is het tijd om aan de slag te gaan met recruitment in Heerlen. Eerst checken we of er nog toptalenten in onze talentenpool zitten. Dat zijn professionals die tijdens hun zoektocht op onze website geen vacature hebben gevonden die bij hun past en zich vervolgens bij ons hebben ingeschreven. Zodra wij een passende vacature voor iemand in de talentenpool hebben gevonden, nemen wij contact met diegene op. Daarnaast stellen we een sterke vacature op die de aandacht trekt en kandidaten overtuigt om zich te melden. Door ons eigen vacatureplatform, andere vacaturewebsites én social media in te zetten, weten wij altijd vrij snel de juiste doelgroep te vinden. Wanneer we de beste online marketing professionals hebben gevonden die aansluiten op jouw wensen en behoeften, stellen wij ze aan jou voor en kies jij uiteindelijk de perfecte match. Als beide partijen enthousiast zijn, is het moment daar om dit op papier te zetten. En maak je geen zorgen, in de eerste periode blijft onze recruiter in Heerlen in contact met jou om te checken of alles nog naar wens is.

Van student naar professional

De student van vandaag is de professional van morgen. Naast werving en selectie Heerlen kun je bij ons ook terecht voor het plaatsen van een gratis stage vacature. Ons vacatureplatform staat namelijk niet alleen onder professionals bekend als the place to be om online marketing vacatures te vinden, maar ook voor studenten die op zoek zijn naar een leerzame en uitdagende stage. Via ons dashboard kun je zelf heel simpel en snel jouw vacature indienen. Deze vacature is daarna meteen zichtbaar voor alle ambitieuze en getalenteerde professionals in de dop.

Plaats een stagevacature
contact met ivan

Recruitment: het is een vak

Recruitment Heerlen is niet voor niks een vak. Door jarenlange kennis en ervaring op het gebied van marketing en recruitment weet onze recruiter in Heerlen precies welke kandidaat het beste is voor jouw organisatie en hoe wij deze kandidaat kunnen bereiken. Wil je toch liever eerst zelf proberen om de juiste kandidaat te vinden? Dat begrijpen we bij Wings Recruitment ook volledig. Daarom delen wij graag onze kennis en ervaring in onze blogs. Hierin vertellen wij je over de laatste trends en ontwikkelingen, maar helpen wij je ook met het schrijven van een geweldige vacaturetekst die de show steelt. Lukt het uiteindelijk toch niet om die ene online marketing topper te vinden in Heerlen, besteed de werving en selectie dan uit aan ons. Wij staan altijd klaar voor recruitment in Heerlen.

Neem contact op