Werving en selectie Maastricht

Goed personeel vinden; makkelijk gezegd, (vrijwel altijd) moeilijk gedaan. Ben je helemaal klaar met vacatures die te lang open staan? Voor werving en selectie in de buurt van Maastricht ben je bij Wings Recruitment aan het juiste adres. Wij zijn niet zomaar een werving- en selectiebureau nabij Maastricht dat zoekt naar personeel voor jouw vacature. Nee, wij ondersteunen jou volledig in de zoektocht naar een geweldige online marketing specialist door middel van een uitgebreide kennismaking en een nauwe samenwerking.

Over Wings Recruitment
recruitmentbureau nabij maastricht

Werkwijze van ons bureau nabij Maastricht bij werving en selectie

Is jouw organisatie gevestigd in Maastricht en ben jij op zoek naar recruitment Maastricht? Wings Recruitment staat voor je klaar. Wij zien als geen ander de impact van de krapte op de arbeidsmarkt, de vergrijzing en het proces van hoogopgeleide jongeren die vaak naar de Randstad verhuizen. Deze factoren zorgen ervoor dat jij als werkgever in Limburg (met geringe kennis over recruitment Maastricht) het waarschijnlijk erg lastig zult hebben met het vinden van personeel. Maar wij bij Wings Recruitment beschikken zowel over een uitgebreid netwerk als jarenlange kennis en ervaring op het gebied van recruitment en online marketing. Hierdoor kunnen wij vliegensvlug voor jou aan de slag gaan met het vinden van een online marketingster. En maak je geen zorgen, we zullen je niet vervelen met talloze Cv’s. Van onze recruiter nabij Maastricht mag je een strenge selectie verwachten. Tijdens het proces van werving en selectie Maastricht zijn we open, eerlijk en transparant naar elkaar. Alleen op die manier kunnen we samen het beste resultaat bereiken.

Meer over werving en selectie

Aanpak recruitment in Maastricht

Als werving- en selectiebureau nabij Maastricht zijn we erop gericht dat we jou zo snel mogelijk koppelen aan de beste kandidaat. Als je ervoor kiest om onder onze vleugels mee te vliegen, dan kun je in ieder geval de volgende stappen verwachten:

 1. Samen het geschikte profiel bepalen
  Eerst komen we graag bij je langs om samen de vacature en het gewenste profiel te bespreken. Hierbij kijken we naar hard skills zoals kennis over het vak, maar ook naar soft skills. Bij de soft skills gaat het om de persoonlijke eigenschappen van een persoon. Deze zijn net zo belangrijk om de beste match te vinden.
 2. De vacature plaatsen en netwerk inschakelen
  Als we eenmaal een duidelijk beeld hebben van wie je zoekt, gaan we aan de slag om de ideale kandidaat te vinden. We raadplegen ons netwerk en zetten onze wervingskanalen in om zo in contact te komen met het geschikte online marketing talent.
 3. Met kandidaten in gesprek
  Nadat we de beste kandidaten hebben geselecteerd, spreken we deze potentiële werkwerkers en lopen we na of de kandidaat echt voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Per vacature gaan we meestal met de drie meest geschikte kandidaten in gesprek.
 4. Voorstellen aan kandidaten
  Nu is het de tijd voor jou om kennis te maken met de meest geschikte kandidaten. Wij zijn ook aanwezig tijdens deze kennismakingsgesprekken. Op deze manier kunnen we samen bepalen of de juiste match tussen de selectie zit. Mocht dit niet het geval zijn, dan zoeken we natuurlijk hard verder!
 5. Begeleiding van de werknemer
  Zit de perfecte match ertussen? Dan is het tijd om deze nieuwe online marketing topper in te werken. Ook hier begeleiden we je graag mee.
 6. Nog meer nieuw talent
  Ben je na het vinden van die geschikte professional enthousiast geworden om nog meer vacatures te laten vullen? Dan helpen wij maar al te graag met het vinden van nieuw talent.
werving en selectie maastricht

Gratis advies nodig?

Neem contact met ons op

085 130 0595

info@wingsrecruitment.nl
recruitment bureau sittard

Verschil tussen detachering en werving & selectie in Maastricht

Je kunt ons werving- en selectiebureau nabij Maastricht niet alleen inschakelen voor werving en selectie, maar ook voor detachering. Het verschil tussen detachering en werving en selectie is dat een gedetacheerde maar tijdelijk voor je aan de slag gaat, bijvoorbeeld voor een jaar. Dat kan zijn omdat iemand voor een aantal maanden uit de running is, of omdat je een tijdelijk project hebt waarvoor je een online marketeer kunt gebruiken. Bij Wings Recruitment koppelen we je uitsluitend aan de beste online marketing professional. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze professionals op de hoogte blijven van kennis en ontwikkelingen binnen de branche aan de hand van trainingen. Verder is onze detachering erg flexibel. Heb je opeens een periode minder uren te bieden? Dan regelen wij vervangend werk voor de gedetacheerde!

Meer over detachering

Start vandaag nog

Heb jij het liefst al gelijk een nieuwe werknemer in dienst? Neem dan vandaag nog contact met ons op en plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in. Als gespecialiseerd werving- en selectiebureau nabij Maastricht weten we hoe belangrijk het is dat jij zo snel mogelijk iemand vindt. Daarom gaan we graag vliegensvlug voor je aan de slag.

Neem contact op
recruitmentbureau nabij maastricht